Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti engednétek, hogy egy 13...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti engednétek, hogy egy 13 éves lánynak barátja legyen?

Figyelt kérdés

A barátnőm apja tiltja, hogy járjunk.

Én 14/F vagyok, Ő 13/L, és nagyon szeretjük egymást. Ti engednétek nekem, illetve neki a járást??

2013. ápr. 11. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:
elővenném a sörétest
2013. ápr. 11. 21:50
 2/6 anonim ***** válasza:
A szüleid nem akarnak neked rosszat, csak féltenek.:D Amúgy lehet én se engedném.
2013. ápr. 11. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Barátkozás ok, de járás még nem.

Az már többet feltételez.

Elhiszem, hogy szeretitek egymást, de türelem.

HA lányos apuka leszel akkor te is így fogod gondolni. Most persze még ezt nem érzed át.

2013. ápr. 11. 22:06
 4/6 anonim válasza:
érthető hogy féltik ezt meg kell beszélni ha látják hogy jófej srác vagy akkor engedni fogják ha nem marad a titokban találkozgatás szerintem azért lenne érdemes engedni mert az egy jó pont a szülőknek így meg mindenkinek csak "rossz" persze első csalódás meg stb. bár ennyi idősen max csókolóztok mindenesetre sok sikert ;)
2013. ápr. 11. 22:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Végre egy normális szülő!

A legtöbb 13 évesnek akit ismerek, már volt jópár pasija... nekem lenne ilyen korú lányom, tuti nem lehetne pasija egy ideig. (15-16 évesen már talán, persze 20 fölötti srác kizárt)

2013. ápr. 12. 00:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Édesapám szétszedett volna 13 évesen, a bátyáimról nem is beszélve:D Ok, 13 éves 12 évvel ezelőtt voltam, azért akkor még jelentősen más volt a dolgok menete, mi voltunk a 'válaszvonal generáció:D' Nálunk volt az először dilemma szülőknél, h elengedjük, megengedjük-e vagy sem. Nekem nem engedték, nem is vágytam rá. 20 évesen meg már kényszeríteni akartak rá XD. Láttam már a környezetemben olyat, h engedték, a fiú bebizonyította, hogy jól nevelt, elnyerte a szülők bizalmát. Itt ezen van a hangsúly, nyerd meg Őket. Ne tény semmit a hátuk mögött, kérdezd meg Őket mindenről és hidd el, nem lesz baj. Ha így pár évig el lesztek és szeretitek továbbra is egymást jöhet a többi. Én valahogy így csinálnám és abban a pillanatban, ahogy megszegnéd, megszegnétek a lerakott szabályokat, nem tennétek zsebre amit kapnátok.
2013. ápr. 12. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!