Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most mitévő legyek? SÜRGŐS

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mitévő legyek? SÜRGŐS

Figyelt kérdés

Sziasztok...

Kezdek két szék közé esni,nem tudom mit tehetnék :/ röviden a sztori: 1,5-évig éltem együtt a vőlegényemmel. együtt éltünk,minden okés volt, egy ideig... a végére nagyon elaposodott a kapcsolatunk,kiszerettünk egymásból,és elváltunk/szakítottunk. Csak hogy... aztán rájött,hogy mégis szeret engem,és visszaakar kapni.. én meg mindig elutasítottam,már csak azért is mert nem volt biztos az érzéseiben. Aztán én is elkezdtem újra érezni valamit iránta,de a képbe jött egy srác... olyan jó volt vele,teljesen más volt mint a vőlegényem! vele mindent megbeszéltem,és olyan új volt nekem. Csak hát... pár napja benyögte azt,hogy neki nem kell egy komoly kapcsolat...ez oké,csak hazudott nekem,mert belépett a fészbukomba ( NEM TUDOM HOGYAN ) és látta a beszélgetéseinket a vőlegényemmel... beszélgetett a vőlegényemmel,a barátaimmal,és minden rossz dolgot megtudott rólam...ezért bizonytalanodott el,és ezért "szakítottunk" ezt persze nem mondta el nekem... ma itt volt a vőlegényem,vele aludtam. NEM TUDOM MIT ÉRZEK... ő is kell,de a másik is,a vőlegényemmel azért már tényleg mindenen keresztül mentünk... de ez a srác,teljesen összezavar engem :S nem tudja persze,hogy én tudom ezeket ( a fészbukos hül.yeségeket...) ma lehet találkozunk,mit mondjak neki? esetleg... mit mondhatnék,hogy kelljek neki? hogyan döntsek? köszönöm!

2013. ápr. 21. 11:46
 1/3 anonim ***** válasza:

először is a volt vőlegényedet ne használd pótléknak!! ne játsz mások érzéseivel!

a mostani fiú pedig nyilván olyanokat tudott meg rólag amik igazak, és ezek után nem kellesz neki. ez érthető.

2013. ápr. 21. 12:04
 2/3 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Keress egy harmadikat.
2013. ápr. 21. 12:34
 3/3 Angica0901 válasza:

Sajnos azt érzem a soraidból, hogy a volt vőlegényed csupán azért kellene, hogy ne maradj egyedül. Biztos pontnak tekintheted az életedben, ezért "kell", de a másik, mivel az újdonság varázsával hat, hát kell Ő is.

Szerintem ne kapaszkodj egyikőjükbe se csak azért, mert KELL valaki. Én az esti találkozón az újat úgy lekapnám a 10 körméről, ahogy illik. Akármilyen rosszakat is tudott meg Rólad, ha igazán akarna Téged, akkor nem érdekelné. Aki szeret, az hibákkal, rosszakkal együtt is szeret. Ha elmennék egyáltalán az esti találkozóra, kiosztanám. Egyébként pedig hidd el, mindenki olyan szekér után szeret szaladni, ami ha akár csak látszólag is, de nem akarja felvenni.

2013. ápr. 22. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!