Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Szakítás után.
Volt egy párom akivel 6 hónapig voltunk együtt, de pár napja hirtelen szakított velem.Még előtte való nap is azt mondta mennyire szeret, aztán eljött hozzám és nagy könnyeden bevágta hogy már egyedül szeretne lenni, de legyünk barátok...oké, én összetörtem, de nem zaklattam. Erre ő a szakítás után pár nappal olyan jó barátjának hitt engem hogy elmondta, 3 hete másba szerelmes(akkor ugye még totál együtt voltunk), de az illetőnek ő nem kell,és még nekem is siránkozik...egyáltalán megéri az ilyen után sírni? Vagy normális az, hogy kezdem megutálni? :S
Valami tanácsot vagy megjegyzést szívesen várok...
Ugyanakkora szemétláda mint az exem volt. De végülis ez Neked jó mert minél jobban megutáltatja magát annál könnyebb lesz elfelejteni. Nekem legalábbis sokat segitett, hogy tudom mekkora mocskos féreg. Nálunk is szóról szóra ez volt, bőven együtt voltunk amikor ő már ismerkedett, de engem csak akkor dobott amikor már biztos volt a másik...
Aztán két hétre rá az új csak kidobta jött nekem sírni, könyörögni..
A gilisztában több a gerinc és a tartás mint néhány emberben.
Köszönöm az eddigi válaszokat, akkor úgy tűnik mégsem kell rosszul éreznem magam:)
Egyébként hozzám tuti nem jönne, hogy fogadjam vissza, nekem megmondta hogy már egyáltalán nem tud rám úgy gondolni :)
Azért érdekes, hogy így szeretnek úgy szeretnek rá tíz percre rá meg elhagynak. :O
Pofátlan hazugság?!
Az első exemben legalább volt annyi, hogy nem mondogatta abból már gondoltam, hogy baj van..
Felejtsd el. Jól képen röhögném... ő szakított most meg itt bizalmaskodik? Nem kérte, hogy fogadd vissza? Az életünk nem átjáróház. Aki egyszer elhagyott az ne akarjon visszasétálni csak mert nem jött be a számítása. Ló helyett szamár ne legyél sehol. Soha ne állj be a sorba senkinél, ha máshol első is lehetsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!