Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy magyarázzam meg neki?
Figyelt kérdés
Van egy fiu aki nekem nagyon tetszik, de a barátja belém szerelmes meg járni akart velem de mondtam neki inkább csak barátok legyünk bele is egyezett. De akibe szerelmes vagyok nem akar járni mer fél hogy a haverja megutálja.. most akarok vele beszélni vele mégegyszer hogy fogalmazam meg? ( ne baromságokat ) köszii.2013. ápr. 12. 19:19
1/2 anonim válasza:
Hàt szerintem magyaràzd el neki hogy te nem akarod tönkretenni kettöjük baràtsàgàt de neked egyszerüen ö tetszik és nem a haverja!Es ha ö nem is lenne a "képben"akkor sem jàrnàl a haverjàval!Ha a màsik sràc igazi baràtja nem fog összeveszni vele miattad ha meg igen akkor nem igaz baràt!
2/2 anonim válasza:
Én is hasonló szituban vagyok! Egyszer (még ősszel)randiztam egy sráccal, akit az egyik barátomon keresztül ismertem meg, de katasztrófa volt! Csakis azért mentem bele a randiba, mert úgy gondoltam, hogy ennek a barátomnak biztos nem tetszem, ha kerítőt játszott nekünk...De tévedtem! Mostanában gyakran eljön hozzám, filmezünk, együtt lógunk, de csak baráti keretek között mutatkozunk a nyílvánosságban. Kicsit össze voltam zavarodva, hisz itthon a 4 fal között teljesen másképp viselkedik velem, mások előtt meg távolságtartó, így megkérdeztem tőle, hogy mit is akar. Persze óvatosan és tapintatosan. Azt mondta, hogy mivel ennek a balfék barátjának még mindig tetszem, nem tudja mim lenne a barátságukkal. De ha igaz barát lenne, akkor megértené és támogatná a boldogságát. Ennyit tudok mondani, én is megrekedtem ebben a helyzetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!