Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érezhetem ezt?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, szeretem, és tudom, hogy ő tényleg megérdemelné, hogy ne használják ki, szeressék, tiszteljék. A gond az az, hogy valamikor fülig szerelmes vagyok belé, és érzem, hogy tudnám úgy tisztelni, ahogyan megérdemelné, de máskor, mint pl most is, olyan érzéseim vannak, mintha nemhogy ő, de senki nem kellene... tudom, ez nem normális, de valahol rá kellett kérdeznem, hogy járt-e még valaki így...2013. ápr. 7. 22:00
1/2 anonim válasza:
Jártam már így. Sajnos nem egy kiemelkedően jó kapcsolatom során éreztem ezt így. Nem lehet, hogy nem valami frankó vele?
F25
2/2 A kérdező kommentje:
de, jó vele, senki mással nem lenne jó, tudom! lehet, hogy a mostani gondok a sulival(vizsga, ballagás, és utána mehetek melózni, amitől alapból félek, mert 8 órát alig bírok ki, anélkül, hogy ne érezném azt, hogy szétesek)
2013. ápr. 7. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!