Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most miért érezhetem?

Figyelt kérdés

Párommal 4 éve vagyunk együtt,2éve együtt is élünk.Viszont sokszor érzem azt,hogy másra van szükségem.Kifejtem..

Sokszor megbánt olyan szavakkal,amiket én nem mondanék neki,nem szeret sehova sem járni,ha meg megyünk,csak az Ő barátaival,együttlét heti 1x van,ha valami nem tetszik neki,akkor annyit mond,hogy mehetek.Tegnap is volt rá példa..Mondtam,hogy menjünk már ki sétálni,olyan jó volt a levegő,erre annyit mondott,na persze,ő este nem megy sehova.Mondom,sosincs az amit én szeretnék,amit én mondok,hozzád olyan való ezek szerint,aki szeret itthon ülni.Erre vissza kérdett,hogy miért vagyok vele?!Nem szóltam.Barátokkal szinte sehova nem járok,mert neki az nem nagyon tetszik.Most is beszéltük,hogy páran csajok elmehetnénk fürödni,de ezt a páromnak nem is emlitettem.

Úgy érzem,kezdek eltávolodni tőle,mivel semmi olyan programot nem csinálunk,ha igen,az is nagyon ritka.Megértem azt is hogy fáradt,mert dolgozik,na de akkor is.Jelenleg én nem dolgozom,de mikor dolgoztam,akkor is mehetnékem volt.

A másik dolog,nem tudnék sehova menni,mivel nincs keresetem.Kapok egy kis pénzt,de az nem sok..

Miért érzem én ezt?Vagy már csak direkt is keresem a hibát a kapcsolatunkban?

2012. jún. 23. 08:21
 1/4 A kérdező kommentje:
Persze,nem csak azért kezdek eltávolodni tőle,mert nem csinálunk programokat..hanem sokszor a beszéde,meg a viselkedése.
2012. jún. 23. 08:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem gondold át a kapcsolatotokat. Vagy őszintén, ami tudom nagyon nehéz, ülj le vele, és mondd meg neki, hogy nem látod, hogy úgy viselkedne veled, mintha szeretne úgy igazán. Szerintem attól függetlenül, hogy már régóta vagytok együtt, nem kell ellaposodnia a kapcsolatotoknak.És szerintem tényleg nagyon fontos, hogy kiszabaduljatok néha, hogy megtapasztaljatok dolgokat, elmenjetek együtt valahová, mert ha nem ezek, akkor mi tartja frissen a kapcsolatot? Ha semmit nem csináltok, akkor ne is lepődj meg, hogy ellaposodik. Az nem hoz egy kis izgalmat se ha az ember mindig csak otthon van a párjával, az csak megszokást hoz... Szerintem mondj meg neki mindent, amit gondolsz, neki mindent elmondhatsz, hiszen a párod. Ha pedig nem hajlandó megérteni, vagy nem figyel, nem érdekli, akkor nem tart annyira téged, amennyire szeretnéd. Remélem segítettem. :) (amúgy csak a saját kapcsolatomból indulok ki,nálunk is pont ezek a problémák voltak, de már rázódunk helyre szerencsére :D)
2012. jún. 23. 13:26
 3/4 anonim válasza:
Teljesen normális, hogy ezt érzed. Elég indokod van erre. Azért vágysz másra, mert mellette nem vagy boldog. Próbáld meg azt, hogy leültök beszélgetni, elmondod, mi a problémád és hogy ne legyen egyoldalú a dolog, kérd meg, hogy ő is mondja el, mi a baja. Lehet, hogy ő már nem szeret téged.. Ha ez a beszélgetés nem válna be, el kell döntened, hogy akarod-e még ezt a kapcsolatot, vagy sem. Ha igen, menjetek el valamilyen terápiára, vagy ha nem akar kimozdulni, akkor hívd házhoz a segítséget. Ha viszont úgy érzed, nem akarsz javítani ezen és nem akarsz már vele lenni, akkor szerintem tudod, mit kell tenni.
2012. jún. 23. 13:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy válaszoltatok.Én próbáltam vele nem egyszer beszélni már,mindig azt mondja,ne kötekedjek és minden jó lesz.Ha megkérem,hogy menjünk el itthonról,ezt már kötekedésnek veszi,vagy ha megmondom a véleményem és neki nem tetszik.Nagyon gondolkodom amúgy.
2012. jún. 23. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!