Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most miért érezhetem?
Párommal 4 éve vagyunk együtt,2éve együtt is élünk.Viszont sokszor érzem azt,hogy másra van szükségem.Kifejtem..
Sokszor megbánt olyan szavakkal,amiket én nem mondanék neki,nem szeret sehova sem járni,ha meg megyünk,csak az Ő barátaival,együttlét heti 1x van,ha valami nem tetszik neki,akkor annyit mond,hogy mehetek.Tegnap is volt rá példa..Mondtam,hogy menjünk már ki sétálni,olyan jó volt a levegő,erre annyit mondott,na persze,ő este nem megy sehova.Mondom,sosincs az amit én szeretnék,amit én mondok,hozzád olyan való ezek szerint,aki szeret itthon ülni.Erre vissza kérdett,hogy miért vagyok vele?!Nem szóltam.Barátokkal szinte sehova nem járok,mert neki az nem nagyon tetszik.Most is beszéltük,hogy páran csajok elmehetnénk fürödni,de ezt a páromnak nem is emlitettem.
Úgy érzem,kezdek eltávolodni tőle,mivel semmi olyan programot nem csinálunk,ha igen,az is nagyon ritka.Megértem azt is hogy fáradt,mert dolgozik,na de akkor is.Jelenleg én nem dolgozom,de mikor dolgoztam,akkor is mehetnékem volt.
A másik dolog,nem tudnék sehova menni,mivel nincs keresetem.Kapok egy kis pénzt,de az nem sok..
Miért érzem én ezt?Vagy már csak direkt is keresem a hibát a kapcsolatunkban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!