Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érezhetem ennyi idősen ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezhetem ennyi idősen ezt?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok.Eddig összesen két barátom volt.Az első másfél hónapig tartott és vele olyan semmilyen volt.Nem is szerettem nagyon,azt csinált amit akart,nem is beszéltünk meg mindent,egy héten egyszer találkoztunk és annyi.

A mostani barátommal viszont teljesen más minden.9 hónapja vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást.Én már akkor is rosszul vagyok,hogyha egy,max.két napig nem látom.Egyszerűen nem bírom nélküle.Mindent tudunk egymásról,még azt is,hogy melyik pillanatban ki mit csinál.Ő nem csak a szerelmem,hanem a legjobb barátom is.Tényleg mindent meg tudok vele beszélni.Ismerem a szüleit,ő is az én szüleimet.Az a kérdésem,hogy érezhetem-e ilyen fiatalon azt,hogy soha,senki mással nem tudnék elképzelni már semmit?Érezhetem-e azt,hogy tényleg ő életem szerelme és vele fogom leélni az életem?Mert mindenki azt mondja,hogy ez még csak tiniszerelem,de én nem úgy érzem.Egyszerűen el sem tudom azt képzelni,hogy valamikor is egy másik fiúval sétáljak kézen fogva,egy másik fiúnak mutassam be a szüleimet,egy másik fiút szeressek ennyire,semmit.Csak annyira félek.. mert jön majd az egyetem és esetleg ha nem leszünk ugyanabban a városban meg ehhez hasonlók..

2012. júl. 29. 13:30
 1/5 AvernusTriad ***** válasza:
Érezheted életed szerelmének, de kicsi az esélye, hogy tényleg az. Ahogy nőttök, sok dolog fog megváltozni, és nem biztos, hogy mindkettőtöknek jó lesz úgy.
2012. júl. 29. 13:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem még várj ezzel a kijelentéssel pár hónapot, esetleg évet:D
2012. júl. 29. 13:34
 3/5 Hole Hunter ***** válasza:
Általában úgy kezdünk neki egy kapcsolatnak, hogy talán ő lesz az...ha nem így éreznénk, bele sem fognánk. Aztán majd az idő bebizonyítja, hogy tényleg ő volt-e az igazi. :)
2012. júl. 29. 13:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen lehet,sőt,ismerek is nem egy embert akinek talán pont ugyanígy összejött az élet,és a mai napig együtt van a párjával!:)
2012. júl. 29. 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugyanilyenek vagyunk Mi is a barátnőmmel! :) Ő nekem nem csak a Barátnőm, hanem egyben a legjobb barátom is! :) Mindent megtudunk egymással beszélni, és már rengeteg mindenen keresztül mentünk. 10 hónapja vagyunk Együtt, lassan itt a 11. is. :) Imádom ezt a lányt, és nem tudnám elképzelni Nélküle az életem! A szüleit imádom, irtó jó fejek, és ők is kedvelnek engem. De ez a én szüleim részéről is kölcsönös. :) Barátnőm 17/L, én 16/F :)
2012. júl. 29. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!