Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezhetem ennyi idősen ezt?
16 éves lány vagyok.Eddig összesen két barátom volt.Az első másfél hónapig tartott és vele olyan semmilyen volt.Nem is szerettem nagyon,azt csinált amit akart,nem is beszéltünk meg mindent,egy héten egyszer találkoztunk és annyi.
A mostani barátommal viszont teljesen más minden.9 hónapja vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást.Én már akkor is rosszul vagyok,hogyha egy,max.két napig nem látom.Egyszerűen nem bírom nélküle.Mindent tudunk egymásról,még azt is,hogy melyik pillanatban ki mit csinál.Ő nem csak a szerelmem,hanem a legjobb barátom is.Tényleg mindent meg tudok vele beszélni.Ismerem a szüleit,ő is az én szüleimet.Az a kérdésem,hogy érezhetem-e ilyen fiatalon azt,hogy soha,senki mással nem tudnék elképzelni már semmit?Érezhetem-e azt,hogy tényleg ő életem szerelme és vele fogom leélni az életem?Mert mindenki azt mondja,hogy ez még csak tiniszerelem,de én nem úgy érzem.Egyszerűen el sem tudom azt képzelni,hogy valamikor is egy másik fiúval sétáljak kézen fogva,egy másik fiúnak mutassam be a szüleimet,egy másik fiút szeressek ennyire,semmit.Csak annyira félek.. mert jön majd az egyetem és esetleg ha nem leszünk ugyanabban a városban meg ehhez hasonlók..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!