Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tavolsag megoli a szerelmet?
"mert jokepu tehetos"
Nyuszkóka, a tehetős udvarlót fogd meg, ne hogy elszaladjon, mert akkor nem telik a nyuszijelmezedre:D
Szegény srác:D
Te a parod nem szoktad szerelembol becezni ? bunkof@sz.
Mellesleg leakartak rola beszelni mert ilyen a mesekben van hogy ennyire jokepu legyen es terjek vissza a foldre.... -.-
Kérdező, szép lett volna az írásod, ha ezt az egy apró szócskát nem tetted volna be"tehetős".
Még mindig sajnálom a csávót:D
Szia.:)
Nekem 16 hónapja van barátom.A kapcsolat elején hétvégén találkoztunk,szombaton.Itt aludt,és vasárnap ment.Vagy én mentem és vasárnap jöttem.De volt olyan hogy ki ment külföldre dolgozni,úgy volt hogy 3 hónapra.jajj a búcsúzás de nehéz volt :D na mindegy,de a végén csak 1 hónapig maradt.És lám,kibírtuk.Úgy,hogy naponta 10 percet tudtunk beszélni telefonon.Most pedig felment dolgozni Pestre,én borsod megyei vagyok úgyhogy elég messze vagyunk.2-3 hetente jön haza,hétvégére,és akkor is csak szombat vasárnap látom.Én úgy veszem észre,csak jobban megerősítette a távollét a kapcsolatunkat.Bár nem biztos hogy mindenkinél így van.Ha igazán szereted,és ő is téged,kitartotok egymás mellet,és megoldjátok az együttléteket.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!