Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A távolság megöli a szerelmet?
és még mellé egy szerelmi háromszög.
nyári táborban összejöttem egy fiúval aki Budapesten él.én Erdélyben .nagyon szerelmesek lettünk egymásba és vagyunk is.nemsokáraeljön hozzám .még kiskoruak vagyunk .és az én szüleim nem engednek hozzá ki. és itthon van egy tag aki szintén szeret,de ő nekem csak teccik. nem tudom mit csináljak.nem mehet ez igy :( és nem tudnám elfelejteni a Bp-i srácot:(mert most érzem először h szerelmes vagyok.jól kikaptam. most mitévő legyek? szerintetek?
Én debreceni vagyok barátnöm pedig Budapesti. 9 Hónapja együtt vagyunk. én 15 vagyok. ö 14. volt amikor már azt hittem falramászok mert nem birom ki nélküle de mikor együtt vagyunk akkor legalább kihsználunk minden percet.
2 hetente találkozunk suli idöbe. És nem öli meg a szerelmet mint az elsö válaszadó mondta. Na nem riszózok többet. bye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!