Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez zavarja a fiukat? Bovebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez zavarja a fiukat? Bovebben lent.

Figyelt kérdés

En egy 14 eves lany vagyok. Nem szeretnek bekepzeltnek tunni, de nagyon szep vagyok. Ezt tudom, ezzel egyaltalan nem szoktam dicsekedni. A belsommel sincs gond. Viszont dadogok. Nem olyan durvan, de azert lehet erezni. Ez mennyire fog hatraltatni a kapcsolatokban? Egyaltalan lesz nekem, emiatt? Igaz, meg csak altalanos iskolas vagyok, eddig nem akartam 'pasizni', nem olyanok a fiuk. Es nem szeretnek csak azert fiut, hogy legyen, mert az a 'meno'. A suliban nem piszkalnak, meg soha nem beszelunk rola, nem vagyok emiatt kikozositve. Szoval kicsit tartok attol, hogy a dadogasom miatt nem lesz senkim. :\

14/L

2013. ápr. 5. 23:10
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:

Nem azert mondtak, mert sajnalnak ez tuti. Volt, hogy egy tarsasagban meg sem szolaltam es ugy is mondtak (az mondjuk eleg gaz volt).

De koszonom a valaszod! :)

Na jo, akkor holnap EN csinalok egy kepet magamrol es elkuldom, jo? Mar annyira felidegesitettetek! :D

De kicsit elterelodott a tema.

2013. ápr. 6. 00:03
 32/55 anonim ***** válasza:
A 29-es nem kér képet :D
2013. ápr. 6. 00:05
 33/55 anonim ***** válasza:
Ma 00:00-val egyetértek. Az igazi szép nő hibát talál magában és aki vágyakozik a szépségre az láthatja magát szépnek, ha önbizalom hiányból nem szenved. Ez a valóság. Ahány szép nővel beszélgettem mind nem vallotta magát szépnek. Persze hallottam beképzeltet amelyik a sminktől csúfított és azért annyira nem is volt number 1. Egy 14 éves kislány ki álmodik a szépségről azt mondja magáról, hogy "nagyon" szép?:) Kíváncsi vagyok rá:) Látni akarom:)
2013. ápr. 6. 00:08
 34/55 anonim ***** válasza:

Ne csinálj képet főleg ne küldözgesd sehova...

Elhisszük, hogy szép vagy.

2013. ápr. 6. 00:13
 35/55 anonim ***** válasza:

De miért kell csinálnod magadról képet?Eddig nem csináltál vagy csak az ügynökségnek vannak képei rólad?

Remélem a személyiden azért rajta van a képed :)

2013. ápr. 6. 00:14
 36/55 anonim ***** válasza:
ma 00:14 ott a pont:)
2013. ápr. 6. 00:21
 37/55 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat.

Foleg azoknak, akik a kerdesre valaszoltak, vagy tanacsot adtak. Azoknak tenyleg. :)

2013. ápr. 6. 00:31
 38/55 anonim válasza:
100%
engem nemzavarna az ilyen küldhetsz képet ide is
2013. ápr. 6. 09:33
 39/55 anonim ***** válasza:
76%
A csajszi küldött nekem képet magáról.Tényleg káprázatos szépségű,ilyet én még nem nagyon láttam ennyi idős korban,van benne valami ami nagyon megfogja az embert
2013. ápr. 6. 14:56
 40/55 anonim ***** válasza:
Hadd lássam már én is azt lélegzetelállító képet!
2013. ápr. 6. 18:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!