Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez zavarja a fiukat? Bovebben lent.
Figyelt kérdés
En egy 14 eves lany vagyok. Nem szeretnek bekepzeltnek tunni, de nagyon szep vagyok. Ezt tudom, ezzel egyaltalan nem szoktam dicsekedni. A belsommel sincs gond. Viszont dadogok. Nem olyan durvan, de azert lehet erezni. Ez mennyire fog hatraltatni a kapcsolatokban? Egyaltalan lesz nekem, emiatt? Igaz, meg csak altalanos iskolas vagyok, eddig nem akartam 'pasizni', nem olyanok a fiuk. Es nem szeretnek csak azert fiut, hogy legyen, mert az a 'meno'. A suliban nem piszkalnak, meg soha nem beszelunk rola, nem vagyok emiatt kikozositve. Szoval kicsit tartok attol, hogy a dadogasom miatt nem lesz senkim. :\
14/L
2013. ápr. 5. 23:10
11/55 anonim válasza:
Hát mostmár kíváncsi vagyok hogyan nézel ki :D Küldesz képet? :D
12/55 anonim válasza:
nem találkoztam még ilyen lánnyal, de szerintem nem érdekelne :)
13/55 A kérdező kommentje:
A-a. :) Kepet nem kuldok, bocsi.
2013. ápr. 5. 23:30
14/55 anonim válasza:
Mert fél, hogy mégse szép:) Látni kell ahoz, hogy tudjuk:)
15/55 A kérdező kommentje:
Hu, na basszus, mar csak azert is kuldok! :D De varni kell (par het), amig az ugynokseg kiadja a kepeim.
2013. ápr. 5. 23:35
16/55 anonim válasza:
Nekem küldhetsz képet.Romániában lakom.Nem csinálok semmit a képpel :D
17/55 A kérdező kommentje:
Fogok is! De mondom, par het. Ir privibe, aki akar kepet? :\
2013. ápr. 5. 23:40
18/55 anonim válasza:
Szóval neked nincs egy darab képed se magadról csak az ügynökségnek? :D Aki szép az felvállalja magát úgyhogy mégse vagy akkor annyira szép ezek szerint :)
19/55 anonim válasza:
most a netről fog szedni képet de azt könnyen lebuktatjuk :)
nekem is küldj angyalbögyörő!
20/55 anonim válasza:
Sminkes képet küldesz? Pff... Küldj most, ha szépség vagy!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!