Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez zavarja a fiukat? Bovebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez zavarja a fiukat? Bovebben lent.

Figyelt kérdés

En egy 14 eves lany vagyok. Nem szeretnek bekepzeltnek tunni, de nagyon szep vagyok. Ezt tudom, ezzel egyaltalan nem szoktam dicsekedni. A belsommel sincs gond. Viszont dadogok. Nem olyan durvan, de azert lehet erezni. Ez mennyire fog hatraltatni a kapcsolatokban? Egyaltalan lesz nekem, emiatt? Igaz, meg csak altalanos iskolas vagyok, eddig nem akartam 'pasizni', nem olyanok a fiuk. Es nem szeretnek csak azert fiut, hogy legyen, mert az a 'meno'. A suliban nem piszkalnak, meg soha nem beszelunk rola, nem vagyok emiatt kikozositve. Szoval kicsit tartok attol, hogy a dadogasom miatt nem lesz senkim. :\

14/L

2013. ápr. 5. 23:10
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
ha fizetni kellett az ügynökségnek a képekért akkor van egy rossz hírem
2013. ápr. 5. 23:47
 22/55 anonim ***** válasza:

s sss ssee seemmmi pr pr probélma!:-)

én is ilyen vagyok. pláne ha nagyon belelkesülök. akkor érzem, hogy elkap a hév, és hallom magam kívülről, ahogy meg megkadok egy egy szón :-) és van barátnőm, szeretjük egymást. néha poénkodik rajta :-)

2013. ápr. 5. 23:50
 23/55 A kérdező kommentje:
Jezusom. Igy eliteltek? Csak mert nem kuldok kepet magamrol. Szanalmas. :D De amugy rohadtul nem erdekeltek. :) Ja, es csak hogy tudjatok. Azon a kepen konkretan semmi smink nincs rajtam. :D
2013. ápr. 5. 23:51
 24/55 A kérdező kommentje:
Utolso, ez nem neked szolt!
2013. ápr. 5. 23:52
 25/55 anonim ***** válasza:
Hű na most megijedtem. Szánalmasnak nevezz aki nem meri felvállalni az arcát, de agyba fűbe dícséri magát:) Rohadtul elpirultam szégyenemben....
2013. ápr. 5. 23:54
 26/55 A kérdező kommentje:
Na jo, kicsit elkapott a hev, bocsi az elobbi hozzaszolasomert. :D
2013. ápr. 5. 23:54
 27/55 anonim ***** válasza:

Nem akarlak kiábrándítani életeted ezen szakaszába, de lehet azért mondják rád sokan, hogy szép vagy, mert sajnálnak a dadogásod miatt...

Amúgy a fiúk nem szeretik, ha túl sokat beszél egy lány úgyhogy nem hiszem, hogy ez akadályt fog jelenteni.

2013. ápr. 5. 23:55
 28/55 anonim ***** válasza:
Ja és ne gyere olyan kifogással, hogy még szép hogy nem mutatsz képet magadról miközben modellkügynökségnél jártál..... Na ne:)
2013. ápr. 5. 23:56
 29/55 anonim ***** válasza:
KKé kké kkképeeeet kérrr rrrrü rünk :D
2013. ápr. 5. 23:58
 30/55 anonim ***** válasza:

Szerintem meg az a szánalmas hogy ezerszer elismétled hogy te mennyire szép vagy ugyanakkor nem mered felvállalni magad :) Egyszer még oké ha megemlíted de miért kell papagáj módjára elismételgetni azt hogy szép vagy ha nem mered felvállalni magad?

Megfigyelhető hogy azok a lányok akik szépnek vallják magukat valójában nem nagy számok vagy csúnyák,akik meg önbizalomhiányban szenvednek azok meg gyönyörűek :)

A másik dolog pedig az hogy a barátod/haverok sose lesznek őszinték és ígyis úgyis azt fogják mondani hogy szép vagy :)

2013. ápr. 6. 00:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!