Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez zavarja a fiukat? Bovebben lent.
En egy 14 eves lany vagyok. Nem szeretnek bekepzeltnek tunni, de nagyon szep vagyok. Ezt tudom, ezzel egyaltalan nem szoktam dicsekedni. A belsommel sincs gond. Viszont dadogok. Nem olyan durvan, de azert lehet erezni. Ez mennyire fog hatraltatni a kapcsolatokban? Egyaltalan lesz nekem, emiatt? Igaz, meg csak altalanos iskolas vagyok, eddig nem akartam 'pasizni', nem olyanok a fiuk. Es nem szeretnek csak azert fiut, hogy legyen, mert az a 'meno'. A suliban nem piszkalnak, meg soha nem beszelunk rola, nem vagyok emiatt kikozositve. Szoval kicsit tartok attol, hogy a dadogasom miatt nem lesz senkim. :\
14/L
s sss ssee seemmmi pr pr probélma!:-)
én is ilyen vagyok. pláne ha nagyon belelkesülök. akkor érzem, hogy elkap a hév, és hallom magam kívülről, ahogy meg megkadok egy egy szón :-) és van barátnőm, szeretjük egymást. néha poénkodik rajta :-)
Nem akarlak kiábrándítani életeted ezen szakaszába, de lehet azért mondják rád sokan, hogy szép vagy, mert sajnálnak a dadogásod miatt...
Amúgy a fiúk nem szeretik, ha túl sokat beszél egy lány úgyhogy nem hiszem, hogy ez akadályt fog jelenteni.
Szerintem meg az a szánalmas hogy ezerszer elismétled hogy te mennyire szép vagy ugyanakkor nem mered felvállalni magad :) Egyszer még oké ha megemlíted de miért kell papagáj módjára elismételgetni azt hogy szép vagy ha nem mered felvállalni magad?
Megfigyelhető hogy azok a lányok akik szépnek vallják magukat valójában nem nagy számok vagy csúnyák,akik meg önbizalomhiányban szenvednek azok meg gyönyörűek :)
A másik dolog pedig az hogy a barátod/haverok sose lesznek őszinték és ígyis úgyis azt fogják mondani hogy szép vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!