Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok egyáltalán nem buknak a visszahúzódó srácokra?
Hajdú Bihar
Hát igazából nekem pont ezzel van a problémám. A megszólítással... Meg az első pár szóval. Utána ha látom a lányon, hogy felkeltettem az érdeklődését nincs igazán nagy baj, el tudok vele beszélgetni :) De van, hogy teljesen leblokkolok és hiába tetszik egy lány oda se megyek oda hozzá.. :\
Nem te vagy véletlen a debreceni srác?:D
Ja, amúgy én is hajdú-bihari vagyok és hasonló jellemre, megértelek. Engem kb. észre sem vesznek a lányok. De én megértem, minden csaj a nagypofájú, egoista, önbizalommal teli arcokra bukik. Nálam is az a gond, hgoy ronda vagyok, meg törpe. Nem valami jó kombó.
Le se szarnak! Mág ha jól nézel ki akkor sem! Miért?
Mert a jó nőket azokat mindig kifogják maguknak a korrekt, nyomulós nőzni jól tudó bulis palik. TEhát a jó nők mindig foglaltak. Nem szorulnak rá, hogy nyissanak akárki felé, mindig el vannak látva fasszal elég rendesen. Ergo leszarják a környezetet.
Úgy vannak vele, ha kellenek valakinek majd szól, ha nem akkor meg mindenki le van szarva, kap elég barmot mind a tíz újjára.
Tehát a szóba jöhető féle jónők nem szenvednek palihiányban, így nyilván nem is áll érdekükben! az,hogy visszahúzódó, vagy zárkózott, vagy nem beszédes emberekkel akármit is akarjanak, egyszerüen érdektelenek, kaszton kívüliek számukra. Csak azzal foglalkoznak aki /nyilván alap,hogy tetszik nekik/ és ez mellett odanyal, odapucsol hozzájuk. Ennyiről van szó.
Tehát a teféléd például többszörösen vert helyzetben van!
Nem bántásból írom, de ez a gyakorlat általában.
Csak arról van szó, hogy gondolom neked is van egy igényszint, a tizes skálán 7 es vagy még fentebb való nők akik kellenek.
Ezek pedig mindig foglaltak. Nem áll nekik érdekükben,hogy nyissanak akárki felé is, nem kapkodnak senki felé. FEntebb már kifejtettem. Ilyen nincs hogy kire buknak kire nem, senkit nem fognak maguktól széttépni, meg térden állva könyörögni neki mint a halivúdi eltúlzott sikersztori romantikus marhaságokban.
Ha te ilyen zárkozott, távolságtartó egyén vagy, akkor kb. véged, akkor ne számíts nőknél semmi jóra. Még ha akad aki nyitna feléd, akkor se valószínű hogy partner tudnál lenni benne mentális értelemben.
A visszahúzódó az az ő értelmezésük szerint annyit jelent,hogy le se szarod őket! Nem kellenek neked, mert ugye a visszahúzódó, zárkózott ember nem mutat! érdeklődést a nők iránt. Így nem tudnak veled mit kezdeni, még ha egyébként talán valakinek be is jönnél.
A jó nők meg mondom, nem szorulnak rá arra,hogy foglalkozzanak akárkivel is, elvannak a maguk köreiben azokkal a pali/kkal/ akik már korábban kifogták őket olyan helyeken, ahol SZOKÁS ismerkedni.
Pénzért lehet jó nőd, ha csak a nemi kielégülés kell, az elég, akkor nincs miért szomorkodni!
Szerencsére elég dús a khurrvatermés hazánban, lehet kétkézzel válogatni a finom keményseggű prostilukakban.
Teljes mértékben egyetértek veled. :)
Bár prostituáltakat kihagyom, túl igényes vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!