Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A lányok egyáltalán nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok egyáltalán nem buknak a visszahúzódó srácokra?

Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy én nagyon szerény és visszahúzódó srác vagyok akinek alig van önbecsülése... Részben a külsőm miatt amivel nagyon nem vagyok megelégedve. A gond, hogy nem igazán találok magamnak barátnőt és kezdem feladni a reményt. Ajánlották, hogy legyek magabiztos de egyszerűen nekem ez nem megy.. Kedves fiú vagyok és csak szerelmes akarok lenni de úgy érzem a lányoknak ez nem jön be.. Elég szomorú :D 22/F

2013. ápr. 5. 21:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

én 23 évesen vagyok kedves aranyos vicces hűséges, és tényleg nem kell már semmi csak egy csajszi aki értékel, de le sem szar senki igazából. Ne fossál 30évesen fog eljönni a mi időnk amikor majd fiatal csajokat kúrogathatunk.

Én 23 vagyok de 13nak nézek ki.

2013. ápr. 5. 22:01
 2/17 anonim ***** válasza:

Én egy az egyben ilyen vagyok lányban.:$ És én is ezt érzem,hogy egy fiúnak se kellenek az ilyen lányok.

Am én járnék ilyennel,mert legalább tudja,hogy milyen érzés nekem is ilyennek lenni.

L

2013. ápr. 5. 22:02
 3/17 anonim ***** válasza:
A lányoknak sajnos az alfák kellenek... :(
2013. ápr. 5. 22:04
 4/17 anonim ***** válasza:
Nap mint nap látok nem éppen előnyös külsővel rendelkező férfit, akinek van barátnője. Nekik hogy sikerül? Legyetek már tökösek... Ezzel a hozzáállással biztos nem fogtok kellene egy csajnak sem.
2013. ápr. 5. 22:05
 5/17 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Bár én nem akarok szerelmes lenni. :)
2013. ápr. 5. 22:05
 6/17 anonim válasza:
Én személy szerint a visszahúzódóbb srácokat sokkal jobban kedvelem, mint a nagyszájú szájhősöket... Sokkal jobb hozzábújni egy olyan sráchoz, aki puszit nyom a fejedre utána, mint egy olyanhoz, aki eközben behúzza az izmait... :)
2013. ápr. 5. 22:08
 7/17 A kérdező kommentje:

1 -es. Tetszik a hozzáállásod highfive! :D

2 -es. Miből gondolod, hogy a fiúk nem keresik az ilyen lányokat? Bár én személy szerint pont, hogy egy olyan lányt keresek aki nagyon pörgős és sokat beszél, de sosem tudhatod.:)

3 -as. van benne igazság sajnos

4 -es. Sajnos nem tudok mint tenni, ha csúnya vagyok jelenleg nincs keret plasztikai sebészre.. Ez ilyen, de túlélem :)

5 -ös. Pedig hidd el, hogy jó érzés én bármit megtennék azért, hogy szeressen egy lány. Nem vagyok se egy nyafogós típus, a nyakára sem ragadnék, egyszerűen csak nem akarom előtte megjátszani magam, hogy "kemény vagyok"

2013. ápr. 5. 22:08
 8/17 A kérdező kommentje:

gyorietofc65 :

le merem fogadni a szürkeállományod is taknyos haver:)

2013. ápr. 5. 22:10
 9/17 anonim ***** válasza:
Lánytól függ. Én pl nem bukok rájuk, de biztos van sok olyan, aki igen, szóval nem kell aggódni.
2013. ápr. 5. 22:37
 10/17 anonim ***** válasza:

Annyi kurázsi legyen benne, hogy megszólítson, onnantól kezdve lehet félénk. :D

Megkérdezehetem melyik megyében laksz kérdező?

2013. ápr. 5. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!