Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok egyáltalán nem buknak a visszahúzódó srácokra?
én 23 évesen vagyok kedves aranyos vicces hűséges, és tényleg nem kell már semmi csak egy csajszi aki értékel, de le sem szar senki igazából. Ne fossál 30évesen fog eljönni a mi időnk amikor majd fiatal csajokat kúrogathatunk.
Én 23 vagyok de 13nak nézek ki.
Én egy az egyben ilyen vagyok lányban.:$ És én is ezt érzem,hogy egy fiúnak se kellenek az ilyen lányok.
Am én járnék ilyennel,mert legalább tudja,hogy milyen érzés nekem is ilyennek lenni.
L
1 -es. Tetszik a hozzáállásod highfive! :D
2 -es. Miből gondolod, hogy a fiúk nem keresik az ilyen lányokat? Bár én személy szerint pont, hogy egy olyan lányt keresek aki nagyon pörgős és sokat beszél, de sosem tudhatod.:)
3 -as. van benne igazság sajnos
4 -es. Sajnos nem tudok mint tenni, ha csúnya vagyok jelenleg nincs keret plasztikai sebészre.. Ez ilyen, de túlélem :)
5 -ös. Pedig hidd el, hogy jó érzés én bármit megtennék azért, hogy szeressen egy lány. Nem vagyok se egy nyafogós típus, a nyakára sem ragadnék, egyszerűen csak nem akarom előtte megjátszani magam, hogy "kemény vagyok"
gyorietofc65 :
le merem fogadni a szürkeállományod is taknyos haver:)
Annyi kurázsi legyen benne, hogy megszólítson, onnantól kezdve lehet félénk. :D
Megkérdezehetem melyik megyében laksz kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!