Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek ellenére lehetne ebből boldog kapcsolat?
Figyelt kérdés
Van egy fiú ,aki már régebb óta szerelmes belém és mostanában én is egyre inkább ragaszkodom,kötődöm hozzá,viszont nem hinném hogy meg van nálam az a bizonyos ,,rózsaszínköd" ,ami a kapcsolatok elején szokott lenni. Jól érzem magam vele,hiányzik ha nincs velem,de .. Szóval ez nagy baj?2013. ápr. 4. 20:59
1/3 anonim válasza:
sajnos az,mert pont az elején kellene ennek meglennie,de azért adhatsz a dolognak egy esélyt
2/3 anonim válasza:
Persze hogy lehet. Nekem se volt rózsaszin köd és ennek ellenére már fél éve boldogok vagyunk a páromal, az életem részévé vált.
3/3 anonim válasza:
Szerintem meg ne pazarold az idődet! Rövid az élet olyanokkal lenni, akikhez csak félgőzzel tudsz ragaszkodni. Ha nincs az elején később már csak rosszabb lesz. Amikor meg ott lesz az igazi, meg lesz kötve a kezed, fásult leszel. Egy sor nagyon kényelmetlen dolgon kell majd keresztülmenned, amit jobb megelőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!