Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van akinek nincs kapcsolata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van akinek nincs kapcsolata de nem is szeretne? Mi az oka?

Figyelt kérdés

Hosszabb távra gondolok nem az, hogy most lett vége és nem akarok egy kis ideig.

kor/nem

2013. ápr. 4. 19:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Fiatal vagyok.:D

17l

2013. ápr. 4. 19:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Mert fiatal vagyok még :))

( de néha belegondolok, hogy joó is lenne.. )

15/L

2013. ápr. 4. 19:11
 3/6 anonim ***** válasza:

mert nagyot csalódtam :(, és úgy döntöttem, hogy úgyse maradok le semmiröl, nem taszítom el a fiúkat, de nem keresek mást, inkább még növök :D

"a szerelem meg bármikor rám találhat", akkor nem fogok visszakozni :)

16/l

2013. ápr. 4. 19:13
 4/6 anonim ***** válasza:

24f

én nem nézek ki rosszul férfiként, sportolok stb., de érzelmes, ragaszkodó típusú srác vagyok.

ma az ilyen férfiak a legkevésbé kelendőek, mert a normális az unalmas, tehát én megkímélve magam a sorozatos csalódásoktól, szimplán nem csajozom. eleinte nehéz, szenvedsz, de aztán sokkal kiegyensúlyozottabb az ember, mintha folyamatosan érzelmi hullámvölgyeket kell megélnem, mert megcsaltak, átvertek, kihasználtak. összehasonlításképp: én soha nem csaltam meg egy barátnőmet sem és sosem voltam inkorrekt.

így van időm tanulni, dolgozom, sportolok és a félre tett pénzem magam költöm, pl. bejárom európát.

már egy éve élek nők nélkül, és így megtaláltam igazán önmagam, csak kitartás kell hozzá.

2013. ápr. 4. 19:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Nincs időm rá. Minden nap 8-tól fél7 ig dolgozok. Nincs feszkó, nincs cirkusz, nincs baszogatás. Szexet meg megoldom. Nincs igényem barátnőre és a következő 2 éves tervben nem is szerepel.

24/F

2013. ápr. 4. 19:41
 6/6 anonim ***** válasza:
25/f.Nem érdeklem őket.Most már engem sem érdekel,ha nem kellek nekik :D
2013. ápr. 4. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!