Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy úgy érzem, soha nem lesz barátnőm?
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy nem rendelkezem fantasztikus külsővel (szemüveges is vagyok), de a humorommal és a tudásommal, műveltségemmel úgy gondolom, hogy elviekben egyensúlyozni tudom/tudnám a külsőm esetleges hiányosságait (pl. kitűnő tanuló vagyok egy elég jó iskolában, bár tudom, hogy a lányok nem erre buknak manapság).
Viszont a mai napig úgy látom, hogy a lányok nem tekintenek rám "fiúként". Nagyon jól elbeszélgetnek velem, néha még talán élvezik is a társaságomat, de semmi több, még egyszer sem éreztem, hogy tetszettem volna egy lánynak. Ez pedig egy idő után elég elkeserítő tud lenni. Ti mit gondoltok? Mit kéne tennem, hogy vonzóbb legyek, hogy felkeltsem a lányok érdeklődését (pozitív értelemben)?
Szerintem adj egy kicsit többet a külsődre. Jó, nyilván a belső a fontosabb, de a lányok inkább járnak egy olyan fiúval, akinek a külseje is vonzó. Új frizura, számodra előnyös, divatosabb ruhák, ápolt külső, finom illat :) mind vonzza a lányokat. (na de azért a parfümözést sem kell túlzásba vinni)
2013. ápr. 6. 14:48
13/17 anonim válasza:
A csajozás alapszabálya, hogy ne légy ronda! Amúgy megsúgom a jó külső a legfontosabb na meg a pénz.
Szia! Pont a napokban találtam ezt az írást! És szóról szóra igaz. Megtapasztaltam. Olvasd el!!! A lényeg hogy ne akarj jó fiú lenni mert marad a recska, vagy a k..vázás:)) [link]
2013. ápr. 6. 15:05
15/17 glock21 válasza:
A 13as válaszoló által küldött cikk a párkereső nőkre vonatkozik. De azok ha meg is találják a számukra ideális partnert(nevezzük inkább szponzornak) még mindig szabad az út ezekhez a nőkhöz az alfahímeknek. És nem a pénztől, vagy a tökéletes külsőtől leszel alfahím. Hanem a szexuális kisugárzásodtól, tesztoszteronszintedtől, vérmérsékletedtől, és főleg a magabiztosságodtól. Olyan pasi nem kell a nőnek aki meghallgatja és megérti. Olyan kell aki letépi a bugyiját, megalázza, és indul a következő nőstényhez. És ez mindennek az alapja.
2013. ápr. 6. 15:13
16/17 glock21 válasza:
6os!! Én is kitűnő tanuló voltam. Miért nem lettem gazdag??
2013. ápr. 6. 15:24
17/17 anonim válasza:
Kedves 15-ös. Ha most jól értelmezem a mondtad akkor erőszakolja meg? Remélem hogy csak én értettem rosszul.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!