Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy úgy érzem, soha nem lesz barátnőm?
Az az igazság, hogy nem rendelkezem fantasztikus külsővel (szemüveges is vagyok), de a humorommal és a tudásommal, műveltségemmel úgy gondolom, hogy elviekben egyensúlyozni tudom/tudnám a külsőm esetleges hiányosságait (pl. kitűnő tanuló vagyok egy elég jó iskolában, bár tudom, hogy a lányok nem erre buknak manapság).
Viszont a mai napig úgy látom, hogy a lányok nem tekintenek rám "fiúként". Nagyon jól elbeszélgetnek velem, néha még talán élvezik is a társaságomat, de semmi több, még egyszer sem éreztem, hogy tetszettem volna egy lánynak. Ez pedig egy idő után elég elkeserítő tud lenni. Ti mit gondoltok? Mit kéne tennem, hogy vonzóbb legyek, hogy felkeltsem a lányok érdeklődését (pozitív értelemben)?
17F
Sportolj, adj egy kicsit a kinézetedre, nem kell sokat, csak éppen hogy az látszódjon, hogy valamit el akarsz érni.
Az tényleg kicsit ijesztő, hogy színötös vagy, elsőre azt gondolhatják, hogy mindig tanulsz. Persze ez nem azt jelenti, hogy le kellene rontanod az átlagod, de sok lány odavan a rosszcsont fiúkért...;)
16/L
Nagyon köszönöm az eddigi, és várom a további válaszokat!
A környezetemben én is nap mint nap tapasztalom, hogy a lányok nem igazán a magamfajta fiúkért vannak oda, de azért reménykedem.
"Kitűnő tanuló vagy. Ez annyit jelent, hogy gazdag ember lesz belőled."
:-D Na persze. Én pl. akkor valaki félresikerült ellenpélda lehetek.
Jól látod kérdező. A színjelesség a világon semmi előnyt nem jelent a korodbeli csajoknál. De nyilván tapasztalod nap mint nap, hogy a "tesiszakos jófiúk" nyelve van a csajok szájában, nem a tiéd...
Először is, légy igényes, és ápolt. Ez fontos, legalábbis szerintem. :) A többit már elmondták, sőt, lehet, hogy ezt is. ^^"
De egyébként azt honnan veszitek, hogy nem előny, ha egy srác okos? Mármint szerintem még jó is, ha a fiú az okosabb, nem a lány. Ne hallgass rájuk. :P Na jó, lehet, hogy tévedek, de szerintem ne szégyelld, hogy okos vagy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!