Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja?

Figyelt kérdés
Szóval a barátommal 4 éve vagyok együtt. Tegyünk fel egy alaphelyzetet, jól megvagyunk, bújunk egymáshoz, kedveskedik. Ezután összeveszünk, mondjuk az anyagiakon, mivel túlköltekezné magát. Ezért káromkodik nagyon csúnyán, kijelenti, hogy nem szeret és költözzek el hasonló dolgokat vág hozzám. Ezután ő jön hozzám oda kibékülni, mintha mi sem történt volna. Ez visszatérő dolog. Én tényleg mindent megteszek érte. Szeretném, ha nem káromkodna, hanem meglehetne vele beszélni dolgokat, de nem lehet. Próbáltam. Elnézést,a tőmondatokért. Kérlek csak normális válaszokat.

2013. ápr. 1. 02:19
 1/5 anonim ***** válasza:
azon még nem gondolkoztál hogy valami hangulat változása van vagy valami ilyesmi?
2013. ápr. 1. 02:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, ő mindig ilyen. Ez a gond. Rossz napja, lenne teljesen megérteném, de ez már elég gyakori dolog.
2013. ápr. 1. 02:23
 3/5 anonim ***** válasza:
A barátod elég forrófejû,de nemhiszem h komolyan gondolja mert akkor nem bekulne ki,de mond meg neki hogy valtoztasson ezen mert 1x neked is eleged lesz ebbol es csunya balhe lesz:)
2013. ápr. 1. 02:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem is gondolja komolyan valami alapja csak van annak ha már ilyeneket vág a párja fejéhez valaki. Ha pedig ez gyakran történik gondolkodj el rajta, hogy megéri e így ez a kapcsolat. Valahogyan kénytelen leszel változtatni a helyzeten.
2013. ápr. 1. 02:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát erre a legjobb megoldás egy értelmes beszélgetés. Ülj le vele és mondd el neki, hogy te nagyon szereted, de észrevetted, hogy a vitáitok miatt kezd szétesni a dolog. Kérd meg, hogy ha legközelebb valami gondja van az anyagiakkal kapcsolatban, akkor nyugodtan szóljon neked és együtt, higgadtan megbeszélitek. Ha pedig nem sikerül, akkor szerintem hagyd. A viták csak elfajulnak és csúnya vége lehet a dolgoknak. Szóval üljetek le beszélgetni. Ennyi, amit megtehetsz az ügy érdekében. :) Én drukkolok, hogy sikerüljön tisztázni a dolgokat! :)
2013. ápr. 1. 19:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!