Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőm beszélget cseten az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm beszélget cseten az exével, aszt mondta mint barát . De egyszer már mondta hogy többet nem beszélgetnek mert valamint összevesztek De láttam hogy megint beszélgetnek csak nem tudom hogy miről! Foglalkozzak vele vagy mi legyen?

Figyelt kérdés

2013. márc. 28. 21:29
1 2
 11/11 Pendulum92 ***** válasza:
Őt is zavarná, ha te a te exeddel beszélnél. Tehát leszarja, hogy rossz neked, csinálja. Komolyan mondd neki, hogy mutassa meg, mit beszélnek. Ha nem akarja, szakíts( Vagy is én azt tenném, mert ott tuti valami takargatni való van.)
2013. márc. 29. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!