Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek az adott helyzetben?
Mielőtt kioktatnátok..a barátnőm kért tanácsot tőlem.. nekem semmi ötletem..:/
A barátnőm barátja egy bunkó tahó p*cs.. hétfőn még csak annyit se hogy köszönjön neki kedden egy "szia-t" meg tudott ejteni.. ma miután mondtam neki hogy mekkora szemét meg minden utána megkérdezte tőle hogy mizu meg beszéltek pár szót.. és megígérte (nekem) hogy délután felhívja és elhívja megbeszélik minden.. hát persze ez sem történt meg.. barátnőm egész délután itt volt.. sír.. sokat.. és persze én is átvettem a hangulatát..mivel vidítsam fel? mit tennétek a helyében..? én mondtam neki hogy simán dobnám.. de azért az annyira nem egyszerű.. :||
az nem jó, ha Te beleszólsz, pont Neked nem kellett volna szólni a srácnak, de Ti tudjátok mit csináltok
a barátnőd döntse el, álljon a lábára és gondolja végig mit akar, más megoldás nincs
Te ne mondj semmit, mert ha nem jól sül el a dolog a végén Te leszel a hibás N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!