Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tegyem túl rajta magam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl rajta magam?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy lány akibe szerelmes vagyok. Internetem próbáltam hozzá közeledni, egyszer fel is vetettem, hogy találkozzunk, de nem adott rá semmilyen választ. Nőnapon virágot vittem neki, azóta is többször is kerestem interneten, de egyre jobban kezdem úgy érezni, hogy sose lesz köztünk semmi :(

Fejjel talán fel is fogtam már de szívvel képtelen vagyok. Minden este úgy alszok el, hogy Ő jár a fejemben, reggel Ő az első gondoltam, többször is vele álmodtam...

Mit tegyek?

2013. márc. 28. 18:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Áhh nem leszek képes megírni a búcsú levelet :'( HA csak azon kezdek gondolkozni mit írjak, elkezd könnyezni a szemem...
2013. márc. 28. 21:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Zabálj sok mindent és akkor lefekvéskor nem a lányon jár az eszed,hanem azon,hogy fáj a gyomrod meg hányingered van ;)
2013. márc. 29. 21:09
 13/15 PewDie! ***** válasza:
Ohh. Szoval nem ismeritek egymast oly jol, ugyebar. Es ilyenkor tenyleg abba a lanyba vagy szerelmes, aki hus-ver, vagy inkabb abba, akirol estenkent almodozol?
2013. márc. 29. 21:14
 14/15 A kérdező kommentje:
Természetesen abba a lányba aki a valóságban is létezik. Bár a kettő egy és ugyan az.
2013. márc. 29. 22:05
 15/15 A kérdező kommentje:
Zabáljak sok mindent? :D Ez tetszett :) Csak az a baj, hogy alapból egy zabagép vagyok, néha anya van már rosszul, hogy tudok ennyit enni :) de nekem semmi bajom tőle :)
2013. márc. 29. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!