Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem magam túl rajta?
Figyelt kérdés
Évekig szenvedtem érte..nem kellettem neki, kihasznált.. ennek ellenére mindennap beszélgettünk..reggel az üzenetére keltem és este arra feküdtem le..aztán mint derült égből villám csapás...azt mondta akar engem..összejöttünk, hihetetlenül boldog voltam, 2 hónapig...itt hagyott, hogy ő ezt már nem akarja. Mindenről ő jut eszembe, minden reggel várom hogy írjon, de rá jövök hogy nincs többé.. mindent neki írtam le ha történt valami..most nem tudom.. iszonyúan hiányzik..nem tudok magammal mit kezdeni..2013. febr. 26. 19:41
1/3 anonim válasza:
írd le nekem :) pasi vagyok de egyaránt szeretek besézlgetni fiukkal ás lányokkal. Söt áltlaában ha kikéri ka tanácsomat korrektül tudok nekik ésszerü és logikus választ is adni :)
öt már hiába várod... elment... tudom miylen érzés ez én is gyakra felmegyek arra az alkalmazásra ahol régen rengeteget beszélgettem A Lánnyal de már tudom hogy ő másik világba került ahol már nem volt szüksége rám :)
3/3 anonim válasza:
Fel kell dolgoznod a gyászt,amit a szerelmed elvesztése okozott.Tudatosítanod kell magadban,hogy ez a vonat már elment,hogy nincs több esély,nem szeret.El kell fogadnod ezt a tényt,és bizony muszáj lesz elengedned,mert ami még megmaradt,az már csak illúzió,emlékek.Magyarul puszta időpocsékolás.Magadnak okozol fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!