Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek erröl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erröl?

Figyelt kérdés
Nah szóval van egy lány,akinek tetszettem meg minden.De egyéb okok miatt nem akartam vele összejönni megis beszéltük.Közben szépen lassan kezdtem beleszeretni,és ö is valahogy igy volt velem(meg is mondtuk a másiknak) .Aztán egyszer eljátszottam a bizalmát egy kisebb hülyeség miatt. Rendbe is hoztam a dolgokat de közben ö összejött egy sráccal akivel egyszer már szakított.Szeritetek van esélyem,érdemes még várnom rá? Vagy tényleg más lány után kell néznem ? Légyszíves segitsetek már tökre depressziós leszek emiatt.

2013. márc. 27. 19:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%
Miért futsz egy ilyen után? keress mást!
2013. márc. 27. 19:24
 2/13 anonim ***** válasza:
óvatosan közelíts felé. próbálj újra bizalmat szerezni az ő részéről. de érdekelne, milyen hülyeségről volt szó.
2013. márc. 27. 19:25
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt csak akkor fogod megtudni, ha beszélsz a lánnyal.
2013. márc. 27. 19:26
 4/13 A kérdező kommentje:
Mai napig beszélünk.. mondom is neki hogy szeretem megg kell nekem akarom... De aztmondja hogy adott a barátjának még egy esélyt és szereti öt ...
2013. márc. 27. 19:27
 5/13 anonim ***** válasza:
4-akkor nem tudsz mit kezdeni-mint tiszteletbe tartani a döntését.
2013. márc. 27. 19:30
 6/13 A kérdező kommentje:
Közéjük állni meg nemnagyon szeretnék... Mondtam neki is hogy meddig ö boldog addig én is az vagyok de sajnos nem nagyon rossz és ezt ö is érzi. Valami segitség esetleg?
2013. márc. 27. 19:31
 7/13 anonim ***** válasza:
Hát kérdezd meg a lánytól hogy ő mit érez irántad?Mond neki mindig hogy szereted és hogy kell neked!Mond meg hogy te nem fogod megbántani és te mindig jó leszel hozzá,nem ugy mint a mostani barátja!És neked is adhatna egy esélyt!
2013. márc. 27. 19:33
 8/13 A kérdező kommentje:
Ebben csak az a bökkenö hogy ö dobta a barátját.. De azért köszönöm szépen
2013. márc. 27. 19:34
 9/13 anonim ***** válasza:
A fa.szodról küldözgetsz képet, te suttyó abnormális beteg állat!
2013. márc. 28. 00:11
 10/13 A kérdező kommentje:
??? Nagyon nemvágom hogy most ez mit akar jelenteni 9/10 ..
2013. márc. 28. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!