Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most nem azért, de mit gondolt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most nem azért, de mit gondoltok erről a gondolatról?

Figyelt kérdés

Egy lány ismerősömnek az adatlapján volt kitéve.

"Én az a nő vagyok, akit ha nem veszel le a lábáról, pár hét után azt mondja, ennek nincs értelme. Mert valóban így van. Ha nem tudod lekötni az energiáimat, esélytelen vagy. Nemcsak most, a jövőben is. Ha nem tudsz meggyőzni, nem is akarsz igazán. Így én sem akarhatlak téged."

Csak én gondolom azt, hogy ez egy feminista, emancipált női szöveg? Szerintem a nőnek minimum ugyanannyit bele kell tenni az ismerkedésbe, érdeklődésbe, kapcsolat kialakításánál, mint a férfiaknak. Miért ilyen ostoba ez a felfogás?

Korotokat és nemeteket leírnátok?

2013. márc. 25. 20:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Fogadjunk nincs még 18.
2013. márc. 25. 20:27
 2/13 anonim ***** válasza:
Én azt mondom: lépj át rajta, mert az egész nő-mű.Mű érzéssel" mű" nulla egyéniséggel.
2013. márc. 25. 20:27
 3/13 A kérdező kommentje:
Képzerljétek, 21 éves. :S
2013. márc. 25. 20:28
 4/13 anonim ***** válasza:

Igen, igazad van, hogy a nőnek is oda kell tennie magát.

Azonban szerintem ő úgy értette, hogy ha már nincs meg az a szikra, az a különleges érzés a kapcsolat elején, hanem unalmas, akkor szerinte már nem is lesz tűz, és nem érdemes folytatni. Mindkét fél számára létezik jobb alternatíva.

17/L

5/13 ASOT ***** válasza:
Ne vegyél már te is mindent komolyan a leányzó csalódott 1 vagy 2 pasiban is, ezért úgy döntött kitalál valami jó szöveget mérgében, de legközelebb megvan rá az esély h bedől valakinek...
 6/13 anonim ***** válasza:
Akkor sincs sok esze :D
2013. márc. 25. 20:30
 7/13 anonim ***** válasza:
ilyen adatlapra kiírt hatalmas igazságokat nagy ívbe le kell szarni!
2013. márc. 25. 20:30
 8/13 A kérdező kommentje:

Képzeljétek odaírtam kommentbe, hogy szerintem ez az egoista nők hozzáállása, az igazi nő ugyanannyit beletesz...

Erre kitörölte a kommentemet én meg privátban elbeszélgettem vele.

2013. márc. 25. 20:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Az a tipus aki várja a szőke herceget fehér lovon. Ott fog megszáradni ahol van 36F
2013. márc. 25. 20:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez egy idióta.Próbál fenemód különlegesnek tűnni ezzel a gagyi szöveggel,csak az nem esik le neki,hogy rajta kívül több ezer h*lye p*csa dobálózik még ezzel sz*rsággal.
2013. márc. 25. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!