Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mit gondoltok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondoltok egy olyan srácról, aki szeret pc-s játékokkal játszani, de mellette egyetemista,23 éves?

Figyelt kérdés
Lenéznétek emiatt, hülye kockának titulálnátok? És ha igen miért, vagy miért nem?

2013. márc. 24. 17:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Mért nézném le emiatt? Ez is csak egy hobbi végtére is. Habár azt már gyerekesnek tartanám, ha egész nap csak a játékaival szórakozna és nem lenne saját élete.
2013. márc. 24. 17:36
 2/9 anonim ***** válasza:

Tökéletes fiú.

Én codozok, és várom a nyarat, hogy a kihagyott játékaimat végig tudjam vinni.

Na meg végre kijön az Amnesia 2...

2013. márc. 24. 17:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát ha nem szakállas hosszú hajú (és ezt nem stílusából fakadóan teszi, hanem mert sz...ik az egészbe, és két WOW parti közt a zuhanyra se jut idő), továbbá pizzás dobozokkal, kínais edényekkel, csipszes zacskókkal, és indokolatlanul régóta mosásra váró szennyessel van kibélelve az albérlet, akkor nem lehet nagy baj. Feltéve ha az egyetem nem csak időhúzás, vagy menekülés a munka mumusa elől.

Hát igen, voltak ilyen olyan lakótársaim :)

2013. márc. 24. 17:38
 4/9 anonim ***** válasza:
WOW 4EVER!
2013. márc. 24. 17:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Mivel tökéletes pasi nincs így ez se baj(tisztelet a kivételnek:))
2013. márc. 24. 17:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Igényes vagyok magamra, utálom a wowot, és csak szünetben játszom, tehát ez egy könnyed hobbi, sok más mellett egyébként. Köszi a válaszokat!
2013. márc. 24. 17:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Saját vélemény. Nem kéne egyetemista, főleg nem aki játszik. Márpedig, aki szereti, az a szabadidejét ennek szenteli. Számomra nem vonzó az ilyen férfi.
2013. márc. 24. 18:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Elcseszi a drága idejét. Én is 23 éves egyetemista vagyok és szeretem a pc-s játékokat, de már beláttam, hogy egyszerűen elveszi az életem.
2013. márc. 24. 20:11
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem csak ennek szentelem a szabadidőmet, mint fentebb is írtam, több hobbim van. Persze megértem és elfogadom a véleményed. Úgy általánosságban mi bajod az egyetemistákkal?

Utolsó válaszadónak: Én nem érzem, hogy elvenné az életemet, tehát nem napi 8-10 órában megy ez, nyári szüneten kívül nem nagyon. Persze te ha túlzásba vitted sajnálom, de legalább kitörtél belőle, és az becsülendő.

Codos lánynak: Nem gondoltam volna, hogy lányok codoznak:D Melyik a kedvenc részed?:)

2013. márc. 24. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!