Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a "ha nem tudja nem fáj neki" gondolatról?
Sokat beszélgettem egy lány ismerősömmel arról, hogy nem a legjobb a barátnőmmel a kapcsolatom! 1,5 év után minden próbálkozás után kissé lapos a szex, és nem sikerült feldobni! Ez a hölgy azt mondta nekem hogy ő megcsalta a pasiját egyszer már, és nem mondta el neki...azóta jobb a kapcsolatuk!
Nem kell ribancozni őt vagy ilyesmi, csak egy véleményt mondott el! Szerintetek ha megteszem ezt én is.... javulhat tőle a közérzetem!? Brutál módon kívánok egy jó szexet , de a páromtól nem kapom meg :S
23/F
Ez nem egy olyan dolog amit egy kóbor numerával helyre lehet hozni. Nem megfelelő a partnered.
Két alap pillérnek kell megfelelni a párkapcsolatban
1 Legyen jó a szex
2 Egyéb belső dolgok
Rgo testileg és lelkileg is ki kell tudjátok elégíteni egymást. Ha a 2ből 1 nem megy, már régen rossz. A megcsalás semmire nem megoldás. Ha oda jut egy kapcsolat hogy valamiért a szomszédba kell menni, akkor megette a penész. 1,5 év nem sok idő, szakíts vele, és keress olyat akivel minden klappol.
vagy oldjátok meg a rossz a szex problémás sok sok őszinte beszélgetéssel, vagy hagyjátok a francba az egészet. neked lehet hogy jobb lenne, ezt csak te tudhatod, hogy lenne e bűntudatod stb, viszont a kapcsolatot megmérgezné. már úgy érzem, hogy elindult az eltávolodás, és ez csak még jobban szélesíteni a közöttetek lévő szakadékot, ami nem az álomkapcsolat titka.
döntsd el, hogy mi számít neked a legjobban, de szerintem senkivel szemben sem lenne fair ha megcsalnád. nyilván ő is érzi, hogy rossz a szex és ki van éhezve egy jó dugásra.
félrekefélni nyilván a legegyszerűbb, de a legfelületesebb megoldás is.
Ezzel átvered őt.
Ha nem tudjátok megoldani ezt a problémát, akkor szakítsatok, és utána szexelhetsz mással.
Nyilván nem fáj amiről az ember nem tud, de úgy gondolom, hogy a másiknak joga van tudni, hogy milyen emberrel is van párkapcsolatban. Szóval még ha meg is történik a félrelépés, legyen bennünk annyi gerinc, hogy elmondjuk az illetőnek.
JÉÉZÉUS :D jó gyorsan jönnek a válaszok!
Köszönöm zzépen a normálisakat, a hülyéknek pedig KÜLÖN köszönet! Pazaroljátok itt az időt... :D
Éreztem hogy ezeket a válaszokat fogom kapni, de minden megerőltetés ellenére sem tudok vele dűlőre jutni! Számtalanszor leültünk erről beszélni...így a szakítás marad!
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!