Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a "ha nem tudja nem fáj neki" gondolatról?
Sokat beszélgettem egy lány ismerősömmel arról, hogy nem a legjobb a barátnőmmel a kapcsolatom! 1,5 év után minden próbálkozás után kissé lapos a szex, és nem sikerült feldobni! Ez a hölgy azt mondta nekem hogy ő megcsalta a pasiját egyszer már, és nem mondta el neki...azóta jobb a kapcsolatuk!
Nem kell ribancozni őt vagy ilyesmi, csak egy véleményt mondott el! Szerintetek ha megteszem ezt én is.... javulhat tőle a közérzetem!? Brutál módon kívánok egy jó szexet , de a páromtól nem kapom meg :S
23/F
Nem tudom hol látod felháborodás jelét? Én csak azt írtam h van egy pár hülye is aki ír... de az értelmesebbeknek (mint láttad ) megköszöntem!
ÁMen!
Képzeld az egoizmus az alapvetően nem egy eltántorító tulajdonságom! Ezért szeretett belém főleg... de nagyon értelmes válasz volt ez is részedről!
Üdv
Hidd el meg lesz oldva :) Kérdést tettem fel, kaptam válaszokat, szubjektív véleményeket.
Rajta vagyunk az ügyön! :)
Olvass már vissza hello :) A probléma meg lesz oldva.
Én meg téged nem értelek amikor le van zárva egy ügy, és megkaptam az amúgy várható válaszokat, miért kell ide jönni és ócsárolni a másikat!?
Honnan tudod hogy én genya vagyok, és honnan tudod hogy a kapcsolatunk a párommal milyen állapotban van ?
Nem kell itt a nagy duma!
kösz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!