Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meddig lehet kibírni ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet kibírni ezt a színjátékot?

Figyelt kérdés

2008-ban elhagyott a párom. Azóta nem vagyok képes senki másba beleszeretni, hiányzik... néha úgy érzem beleőrültem az elvesztésébe.

Voltak közben párkapcsolataim, de nem sikerült őt elfelejteni. Meddig megy ez még így?

Úgy érzem az egész életem csak színjáték.

2013. márc. 27. 15:09
 1/8 anonim ***** válasza:
pedig ez a hajó már elment. lépj túl rajta neked is jobb lesz. Járj szórakozni stb.
2013. márc. 27. 15:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez csak rajtad múlik!
2013. márc. 27. 15:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálam is ez van, és nálam is 2008 óta. Én kimondottan örülök neki. Megvéd a csalódásoktól.
2013. márc. 27. 15:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Talán ideje lenne elfoglaltságot találnod és befejezni a hisztit. Látszik nincs felelősséged semmire sem nagyon épp ezért ráérsz évek óta ezen keseregni.
2013. márc. 27. 15:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Tovább kell lépni, mert máshogy bele fogsz őrülni.
2013. márc. 27. 15:46
 6/8 A kérdező kommentje:

Dolgozok, saját magamat tartom fenn. Nem arról van szó, hogy baromira ráérnék. Egyszerűen fáj még mindig.

Valamint Ő tartja a kapcsolatot a tesómmal. Szoktak beszélgetni, kávézni. Állítólag kérdez is engem néha, de találkozni nem szeretne.

Hiányzik, mert úgy érzem Ő volt a nagy Ő.

2013. márc. 27. 15:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Ó mindenki így érzi eleinte hogy ő a nagy ő amikor mindent tökéletes vele és szerelmes csak aztán el kell fogadni h tévedett és félreismerte, és ezt nehéz betökélni.

Aztán azt mondod majd hogy még 1x ilyen nem lesz, ja de ez csak egy gondolat a valóságban lesz majd még 1 ilyen...

2013. márc. 27. 15:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Fogj egy fényképet, vagdosd szét, égesd el, és zokogd ki magad. Engedd el.

Talán eddig nem engedted meg sose, hogy fájjon, aminek fájnia kéne.

De az is lehet, hogy az évek alatt idealizálni kezdted, és nagyobbnak látod őt, mint amilyen igazából.

2013. márc. 27. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!