Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet kibírni ezt a színjátékot?
2008-ban elhagyott a párom. Azóta nem vagyok képes senki másba beleszeretni, hiányzik... néha úgy érzem beleőrültem az elvesztésébe.
Voltak közben párkapcsolataim, de nem sikerült őt elfelejteni. Meddig megy ez még így?
Úgy érzem az egész életem csak színjáték.
Dolgozok, saját magamat tartom fenn. Nem arról van szó, hogy baromira ráérnék. Egyszerűen fáj még mindig.
Valamint Ő tartja a kapcsolatot a tesómmal. Szoktak beszélgetni, kávézni. Állítólag kérdez is engem néha, de találkozni nem szeretne.
Hiányzik, mert úgy érzem Ő volt a nagy Ő.
Ó mindenki így érzi eleinte hogy ő a nagy ő amikor mindent tökéletes vele és szerelmes csak aztán el kell fogadni h tévedett és félreismerte, és ezt nehéz betökélni.
Aztán azt mondod majd hogy még 1x ilyen nem lesz, ja de ez csak egy gondolat a valóságban lesz majd még 1 ilyen...
Fogj egy fényképet, vagdosd szét, égesd el, és zokogd ki magad. Engedd el.
Talán eddig nem engedted meg sose, hogy fájjon, aminek fájnia kéne.
De az is lehet, hogy az évek alatt idealizálni kezdted, és nagyobbnak látod őt, mint amilyen igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!