Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyikünk se mer randit kérni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyikünk se mer randit kérni a másiktól. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A munkahelyen van egy srác, akiért teljesen oda vagyok. Szó szerint. "De hát nem is helyes!" "Sokkal öregebb nálad!" "Egy idióta!" De én imádom. Mindig viccelődik és röhécsel másokkal. Sikerült párszor összeszedni magam és beszéltem vele, néha ő is odamerészkedik hozzám, de képtelen tartani a szemkontaktust, egész végig rák vörös, nagy ritkán sikerül kinyögnie egy-egy mondatot/bókot. Én nem merem elhívni randira, így is már én mentem oda többször hozzá, nyomulásnak érzem amit művelek, de szerintem ő az életben nem fog elhívni. Mit tegyek? 19/l

2013. márc. 25. 01:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kérni kell, adni.
2013. márc. 25. 01:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott hogy mit jelent az hogy sokkal öregebb? Mert ha ő 35 te meg a lánya lehetnél gyakorlatilag akkor lehet hogy szégyelli hogy egyáltalán tetszel neki, és ezért nem fog lépni.

Egyéb iránt meg muszáj lesz neked a kezedbe venni az irányítást ha úgy érzed hogy ő soha nem fogja. Tudom hogy nem ez a menete alapból, de ha másképp nem megy...

2013. márc. 25. 01:29
 3/4 Christian Death ***** válasza:

Eszelj ki valami trukkot hogy ugy nézzen ki mintha ô hivna meg téged randira..

pl

N: Van itt ez a pizzeria mar regota, sosem voltam ott egyszer el kellene majd menni oda is..

Oszt ha rejtve akar valamit ki fog pattanni neki a jó otlet..

F: En se voltam, tenyleg meghivlak egy pizzara eljoszz?

Igy o hiv meg teged,

csak egy otlet volt

2013. márc. 25. 01:31
 4/4 anonim ***** válasza:
nyugodtan merd elhívni, miért ez nem baj, a válaszból meg végre kiderül mi is a valóság, N
2013. márc. 25. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!