Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó ötlet hogy korcsolyázni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet hogy korcsolyázni menjünk a barátommal, úgy hogy egyikünk sem tud?

Figyelt kérdés
én voltam már,és jó buli volt,de akkor olyanokkal mentem akik tudták,és csak haverok. szerintetek jól érezhetjük magunkat így is vagy kellemetlen lesz az egész?

2013. jan. 15. 11:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez tőletek függ. Én is alig tudok, és asszem tök jól érezném magam a fentihez hasonló helyzetben.

Ha lazán fogja fel, és nem azon parázik, hogy jaj most mi lesz, hogy nem tudok jól korizni, akkor nagy élmény lesz. :)

2013. jan. 15. 11:32
 2/4 anonim ***** válasza:
együtt tanulhattok :) együtt estek-keltek és ez vicces, feltéve ha kezetek-lábatok nem törik :D én simán mennék, jó élmény lesz biztos! :)
2013. jan. 15. 11:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze tök jó móka együtt bénázni a jókedv garantált, csak ki ne törjétek a nyakatokat!
2013. jan. 15. 11:43
 4/4 anonim ***** válasza:
63%
ISTENEM!!! KÉRLEK ADD, HOGY ILYENEK LEGYENEK A LEGNAGYOBB PROBLÉMÁIM. ÁMEN!!
2013. jan. 15. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!