Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet 1 éves fordulónkra?
Figyelt kérdés
Életem első párja és fogalmam sincs mit csináljak. Arra gondoltam hogy vennék egy naplót, amire azt írnám, hogy "Egy éves emlékeink" vagy valami hasonlót és minden apróbb dolgot beleírnék laponként. Csak pár sort +képeket. Pl: első találkozás és hogy mit éreztem. Mikor össze jöttünk, első csók, annak helye... Mikor bemutatott a szüleinek, aztán hogy én őt.. szóval így időrendben haladnék. Nagyon gagyi? Semmilyen ötletem sincs. Esetleg valami más? Lassan itt az idő. Ő már megcsinálta nekem az ajándékot, de én meg...:( 18/L2013. jan. 10. 20:13
1/9 anonim válasza:
Szerintem jó ajándék. Én örülnék ha ilyet kapnék :) az biztos!! Tök jó visszanézegetni meg együtt átlapozni. Hangulatos , találó szerintem !!!
20/F
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor remélem értékelni fogja mert 1 hét mire vissza lapozom a beszélgetéseket!:D
2013. jan. 10. 20:17
3/9 anonim válasza:
:) amint írtam, szerintem szuper dolog amit kitaláltál ;)
4/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó ötlet. Bár azért szerintem adj még neki valamit. Én a helyedben úgy csináltam volna, hogy folyamatosan írtam volna a naplót - én így csináltam, de végül nem mertem odaadni neki. És beleírtam volna mindent, hogy mi érdekel, mi jutott eszembe mikor nincs mellettem, hogy érzem magam vele, stb.
Sok sikert! :)
5/9 anonim válasza:
4-es vagyok.
Esetleg még képeket is ragaszthatsz bele :)
22/L
6/9 A kérdező kommentje:
Jajj köszi! Totál gáznak hittem magam, hogy ilyet kitalálokxD. Írtam, hogy képeket is rakok bele:) Gondolkodom, hogy adok neki +ba egy bögrét, amit saját kezűleg festek (de jó hogy művészetis vagyok) és rá írnék valami szépet. DE! Várok ötleteket:D
2013. jan. 10. 20:23
9/9 A kérdező kommentje:
A sört csak én szeretem..:(
2013. jan. 11. 06:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!