Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez jó ötlet? Mit kéne tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó ötlet? Mit kéne tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik, szerelmes vagyok . Én sem vagyok neki közömbös. Egy a bökkenő szeptemberben magántanuló lett angliába ki ment. Akkor ugy váltunk el h kavartunk meg stb. Ő döntött ugy h nem akar semmit igy h ki megy . Most hazajött 4hónap után vizsgázni,de ha vége akkor ugyan ugy megy vissza megint 3-4 hónapra. Egész szilvesztert együtt töltöttük persze többen barátokkal stb. Az este felét végig smároltuk kb (és nem csak akkor amikor iszogattunk hanem miután kiment belőlünk a pia akkor is) Én eltudnám képzelni simán h összejönnék (tudnék rá várni . Pénteken találkozok vele megbeszélném vele ezt a távkapcsolat szerűséget. Ja meg még annyi h vigyek neki egy száll rózsát ? :P :D

2013. jan. 1. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
de mi van akkor, ha nem akar rád várni? mindenképp beszéld meg vele a dolgot
2013. jan. 1. 22:19
 2/5 anonim ***** válasza:
távkapcsolatot nee!!az soha nem működik.nincs semmi kontakt csak virtuálisan,se érintések,érzések.az nem megy úgy.várd meg,hogy hazajöjjön,majd elválik mi lesz
2013. jan. 1. 22:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint nem egészséges dolog a távkapcsolat, főleg nem ekkora távolságra, ennyi idősen.Ha szerelembe estek, bele fogsz őrülni, ha nem láthatod személyesen, nem ölelheted, nem simogathatod, és ha eljön, nagyon-nagyon fog fájni, hogy el kell engedned és megint nem láthatod hónapokig.

Ha majd hazajön és tartósan itt marad az országban, akkor térjetek vissza erre, de addig véleményem szerint NE!

2013. jan. 1. 22:38
 4/5 anonim ***** válasza:
beszéld meg vele ha itthon lessz,akk legyetek együtt!!
2013. jan. 2. 17:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Minden köcsög Angliába megy,micsoda kapcsolat ez,hogy végigsmároltuk a fél éjszakát,de azért visszamegy Angliába,meg ilyenek.Meg távkapcsolat,az mi,hogy azon a majom facebuuukkon minden nyálas fotóra lájkolni?

Hagyd a büdös francba,nemhogy rózsa!Egy otthonszerető tuti szolíd lányt szedj fel!

2013. jan. 2. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!