Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem az egyik osztálytársamba. Ő is szeret engem. Mit tudok csinálni? (a probléma lent! )
Figyelt kérdés
Ő már járt két osztálytárssal is (régebben, nem volt túl komoly), akikkel szakítás után sajnos nem tudta tartani a baráti/normális kapcsolatot, ezért már nem akar kockáztatni azzal, hogy összejön velem. (Ez nem a tipikus sablon duma, sajnos nincs elég időm/karakterem, leírjam mennyire leírhatatlanul különleges a kapcsolatunk) 8 osztályos gimnáziumba járunk, és már 5. ben is nagyon közel álltunk egymáshoz. Egészen 7. osztályig szinte megszakadt a kapcsolatunk, de azóta szörnyen sokat vagyunk együtt, beszélgetünk, röhögünk, meglepjük egymást. :) Elmondhatom, hogy egy hullámhosszon vagyunk, és hihetetlenül boldoggá tesszük egymást. Elég, ha azt mondom neki, hogy a szerelemmel mindent legyőzhetünk? Help me, please! Írjatok nekem tanácsokat:) Előre is nagyon köszönöm!! (15 töltöm, lány)2013. márc. 24. 16:54
1/5 anonim válasza:
én pont ezt mondanám el neki, mint bizonyíték arra h nem lesz baj, h milyen régóta milyen jól kijöttök, hátha meggyőzné.:)
2/5 anonim válasza:
Ez, hogy a szerelemmel mindent legyőzhettek nagy duma.. a kislányoknak. Aki már volt szerelmes és megégette magát csak jót mosolyog ezen. Ő már a megégésen átesett ezek szerint.. A kérdés, hogy a szerelmen is? És e utóbbi kérdés az elsőtől független kontextusban is érdekes lehet, hiszen az egy dolog, hogy szeret téged, node, hogy mennyire őszintén az már más kérdés.
3/5 anonim válasza:
Ja, és ezzel csak annyit akartam, hogy ez a hősszerelem felfogás nem feltétlen bír akkora hatalommal, mint amekkorát ráruháznak.
Érdemesebb még több időt együtt tölteni vele. Programokat szervezni. Közös programokat. És akkor egyszercsak kialakul. És a kifogások akkor valóban a háttérbe fognak szorulni.
4/5 anonim válasza:
Attól, hogy a többi lánnyal nem ment neki, veled még sikerülhet. Nagyon jó barátok vagytok, és ebből alakulnak ki a legnagyobb szerelmek, ha pedig mégsem működne, szerintem vissza tudna alakulni barátsággá.
Ha minden pasi megfutamodna egy újabb kapcsolattól, miután egyszer már megégette magát, már kihalt volna az emberiség.
5/5 A kérdező kommentje:
2. válaszoló, akivel eddig járt nem szerelemből szerette, csak tetszettek neki, és mivel viszonozva volt az érzés összejött velük. Az elsővel azért szakított, mert én ott voltam. :) Második az már egy picit összetettebb. Tudom, hogy a "szerelem mindent legyőz!" rossz duma, de ebben a szituációban mást tényleg nem tudok mondani. De köszönöm minden kedves reagálónak:)))
2013. márc. 24. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!