Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Barátomnak,folyton lekonyul szex közben.Amíg elkezdjük nincsen semmi gond,de egyszer csak összemegy neki.Először arra gondoltam,én nem csinálok valamit jól,de beszéltünk erről,és azt mondta nincs semmi olyan ami ne lenne jó,ő se érti,hogy mitől van ez.Hosszabb távú kapcsolata nem volt elég rég óta,talán ez is gond lehet?
2013. márc. 17. 14:58
 1/3 Baccardi01 ***** válasza:
Ennek lelki, pszichés, vagy szervi okai is lehetnek. Javaslom forduljatok szakemberhez.
2013. márc. 17. 15:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Gyulladást ellehet kapni? Lehetséges ez? Mert éreztem,hogy szex közbe több folyásom van a kelleténél,és a hasam is fájt kicsit.Elmentem dokihoz és kiderült,hogy petefészek gyulladásom van.Először arra gondoltam,hogy a sok folyás miatt,nem érez úgy ahogy kéne,és attól megy össze neki.De orálisan is előfordul :S Ráadásul nem rég óta vagyunk együtt (2 hónapja)Ez miatt nagyon tart attól,hogy vége lesz,mert,hogy meg unom és "kidobom" szóval még azt sem mondhatom,hogy nem szeret,és attól van ez.Tudom,hogy orvoshoz kéne fordulni vele,de egyenlőre nem nagyon tudtam rávenni erre.
2013. márc. 17. 15:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Ismerős, a ráhangolódás a kulcs. Tartalmas, de nem feltétlen hosszú előjáték, totál ki kell szakadni a mindennapokból. Csak egymáson járjon az eszetek amikor az aktust elkezditek.
2013. márc. 17. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!