Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A fiúk miért nem mernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért nem mernek fiatalabb lánnyal járni, hogyha szeretik őt?

Figyelt kérdés
Szeretek egy fiút. tudom, hogy ő is szeret, mert egy mindkettőnk számára fontos ember megkérdezte tőle és neki őszintén elmondta, hogy nagyon szeret és tisztel csak fiatal vagyok még. 15 vagyok ő meg 23. Egy körben mozgunk, minden nap látjuk egymást. már smároltunk is és pár nappal utána megbeszéltük, hogy nem lesz semmi köztünk, utána meg mondtuk egymásnak, hogy nem tudtuk elfelejteni egymást..

2013. márc. 24. 15:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Szerelem nem korhoz szabott! nem kell kivizsgáltatni a magát.

De ő akkor is gyereknek lát.Ő dolgozik.Te tanulsz.Más az ő világa mint a tiéd.Máshogy gondolkozol,és egyáltalán nem tudod megadni neki azt amit egy felnőtt nő adhatna neki

2013. márc. 24. 16:10
 12/21 anonim ***** válasza:
Túl fiatal vagy hozzá, egy érett normális 23 éves pasi nem fog egy 15-éves amolyan tinivel összejönni.
2013. márc. 24. 16:12
 13/21 A kérdező kommentje:
azt kifelejtetted, hogy ő is szeret engem.. és igen mielőtt megkérdezed ez biztos, hiszen akinek elmondta, neki sosem hazudna. volt az életemben néhány kemény dolog, ami miatt érettebb vagyok a többi 15 évesnél.. szerintem erre, hogy mennyire is vagyok érett nem igazán jössz rá egy netes kiírásból..
2013. márc. 24. 16:14
 14/21 A kérdező kommentje:
tetszett ez a legutolsó értelmes válasz. Talán később lehet valami köztünk..
2013. márc. 24. 16:17
 15/21 anonim ***** válasza:

Az emberek életükben többször is lesznek szerelmesek. Az emberek életükben jópár emberrel smárolnak. Sőt, többel szexelnek is.

Ilyen az élet, majd ahogy ÉRSZ, rájössz, hogy nem az lesz a hites férjed, aki egyszer lesmárolt és azt kamuzta, hogy szeret.

Egyáltalán milyen férfi az olyan, aki 15 éves kislányokkal lóg??? Hogy jön ez össze? Vagy tipikus diszkóscsitri vagy és néha beengednek egy egyetemi buliba?

2013. márc. 24. 16:21
 16/21 A kérdező kommentje:
zenész vagyok. nem kell sértegetni. nem érted, hogy mi a helyzet, kérlek ne írogass nemnormális dolgokat. mellesleg utálom a diszkókat. és nem vagyok csitri. nem öltözöm kihívóan. visszafogottan elegáns vagyok mindig. normálisnak tartom a gondolkodásomat. nem óhajtok lesüllyedni a szintedre, hogy sértegesselek.
2013. márc. 24. 16:28
 17/21 A kérdező kommentje:
Mindketten zenészek vagyunk. ez alapból ad egy különleges kapcsolatot, amit egy "nemzenész" nem érthet. Innen ismerjük egymást.
2013. márc. 24. 16:30
 18/21 A kérdező kommentje:
látom erre már nem tudsz mit írni.. bebizonyítottam, hogy normális vagyok?
2013. márc. 24. 16:39
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem bizonyítottad be, csak közben van más dolgom is.
2013. márc. 24. 16:48
 20/21 A kérdező kommentje:
nem szeretnék veled tovább társalogni. Örültem a véleményednek, de nagyon rosszul esett.. ha nem ismersz egy embert igazán, akkor ne sértegesd, kérlek! további szép napot és remélem nem mondasz több sértést nekem.
2013. márc. 24. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!