Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik fiatalabb fiúkkal jártok/jártatok/akartok járni, mi vonz titeket bennük, tényleg érdemes velük lenni?
Energikusabbak mint az idősebbek,volt egy 26 éves pasim és meló után simán tudott aludni,pedig ülő munkája volt és az agyát sem kellet túlzottan megeröltetnie.Mindig fáradt volt,és mikor kérdezetm miért azt mondta,hogy öregszik...
Persze ha szenet lapátolt volna heti7 nap 12órában akkor megértem,hogy öreg és fáradt,de így.
A 20-24 évesek a legtutibbak mert már férfiak de van bennük még erő ami engem is "áthat".
32/N
én egyszer voltam együtt egy fiatalabb sráccal (én akkor 19, ő 17). még szűz is volt, bár nem ezt mondta. vonzott, hogy 'anyáskodhatok' felette, és bevezethetem az erotika világába...
de soha többet!
Köszi a válaszokat!
Utolsó: miért, olyan szörnyű volt?
igen, az ágyban is enyhén szólva esetlen volt, aztán mikor pár perc után elment, nem tudtam mi baja, olyan fura hangot adott ki. az életfelfogásról meg annyit, hogy inkább semmit...
persze ezt nem lehet mindenkire ráhúzni, de ő ilyen volt.
"utolsó"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!