Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme? (lent több)
Sziasztok :)
Az a szitu hogy gyakorin megismerkedtem egy sráccal egy kérdés miatt... és átmentünk facebookra beszélgetni... kiderült hogy tetszem neki és ő is nekem csak van egy kis bökkenő... Az hogy messze lakunk egymástól :/ Gondolom hogy így nem lehet találkozni főleg hogy még fiatalok vagyunk... De viszont facen beszélgetünk nagyon jókat :) Úgy látszik marad a távkapcsolat... Lehet hogy valamikor összejövünk úgy hogy igazából randizni stb.? Esetleg valakinek van tapasztalata ilyenben? akkor azt írja le légyszíves
nekem is van ilyen ismerősöm facen sőt lelki társam, iszonyat jó pasi és bejövünk egymásnak de nem lehet több mint barátság a távolság miatt
esetleg ha össze tudnátok költözni
#2 köszönöm a választ ;)
És sajnálom hogy nem jön össze :S neked se meg nekem se sajnos :/ De akkor majd találunk mást :)
24 vagyok (tudom, fiatal, majd találok mást bla bla tipikus sablonszöveget légyszi ne, már ezerszer hallottam)
Távkapcsolatot én sem nagyon akarok, mert számomra az érzésekhez nagyon fontos a másik fizikai közelsége.
De most még az exem után sirdogálok nem keresgélek csak majd ha egyszer túl leszek rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!