Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőmet folyton ölelgeti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmet folyton ölelgeti egy fiú mi tegyek?

Figyelt kérdés
van egy srác az osztályában aki folyton ölelgeti és olyan megjegyzéseket tesz neki hogy majd az övé lesz, meg hogy lesmárolja és hasonlók... én ezt már megbeszéltem vele és mondta hogy leállítja, így is lett de most újra elkezdte csinálni a fiú.. a csajom reggel azért kel fel korán hogy egy busszal menjen vele:):))))) ilyenkor mit csinálnátok? 17/f

2013. márc. 21. 15:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
egy kis buta srác vagy a másik már hátad mögöt rég meg huzta a csajt menj haza sirjál egyet...csajt meg felejsd el.
2013. márc. 21. 16:51
 12/15 anonim válasza:

Megtaposnám a srácot, aztán ha túl élte 2x is meggondolja, hogy megéri-e.

De először mond el a barátnődnek, hogy levered a csávót, lehet csak azt akarja, h féltékeny legyél, vagy úgy viselkedj. Lehet ez esik neki jól, és érzi tőle h fontos neked. Ha nem, még mindig ott a cipőtalp.

2013. márc. 22. 04:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Ütünk egy lazát piszriváj?
2013. márc. 22. 04:42
 14/15 anonim válasza:
nem tom te hogy vagy vele, de ha az én barátnőm körül legyeskedne egy másik férfi, megértetném vele, hogy itt nincs keresni valója.
2013. márc. 22. 05:19
 15/15 anonim ***** válasza:
nekem úgy tűnik a csaj szívesen veszi, és még adja is alá a lovat. az ilyen nő előbb utóbb megcsal! ha eddig nem tette. dobd ki!
2013. márc. 22. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!