Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehet belőle valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet belőle valami?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 21 leszek, és megismertem egy 24 éves lányt. Teljesen egymásba habarodtunk, és nem tudom hogy érdemes lenne e belemenni egy ilyen kapcsolatba. Bár engem mindig jobban érdekeltek a velem egy idős, vagy pár évvel idősebb "komolyabb" lányok. Van bennem egy olyan érzés hogy nem lennék elég jó hozzá. Volt már több barátnőm de ez most olyan fura lehet hogy pont ő lenne az igazi nagyon úgy tűnik és valószínűleg ezért is félek ettől a kapcsolattól. Mit tanácsoltok?

2013. márc. 18. 22:10
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem vágj bele, egy próbát megér!
2013. márc. 18. 22:11
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem vágj bele, egy próbát megér!
2013. márc. 18. 22:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Sztem is próbáld meg :D akár vmi jó is kisülhet belőle :) ha a lány úgy gondolja/látja h elég érett vagy hozzá,akk annak ellenére h fiatalabb vagy,bele fog menni a kapcsolatba :) no para,sok sikert
2013. márc. 18. 22:13
 4/8 anonim ***** válasza:

1-2

ikrek XD

2013. márc. 18. 22:14
 5/8 anonim ***** válasza:
ugyan már ez semmi, nem is korkülönbség, ne ezzel foglalkozzál, hanem a csajjal, N
2013. márc. 18. 22:22
 6/8 Missi_Key ***** válasza:

nem lennél jó hozzá?

akkor ott nem a korkülömbség a baj, hanem hogy nincs önbizalmad/önbecsülésed.

egy kis önbizalomtuning a javaslatom, a csajt meg ha szereted, az a lényeg, a többit sz*rd le.

2013. márc. 18. 23:25
 7/8 anonim ***** válasza:

25 évesen 18 éves sráccal kezdtem vagyis Ő kezdett. Igaz nem lett hosszú kapcsolat de nem bántam egy percet sem :)

Szerintem a köztetek lévő 3 év semmi, mindketten felnőttek vagytok :)

2013. márc. 19. 06:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Akkor belevágok ;)
2013. márc. 19. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!