Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás, ugye nem lesz belőle komoly bajom?
Figyelt kérdés
Eddig is rengeteg problémám volt az életben. SZinte depressziós állapotban voltam. Most aztán végképp kiborultam. Nem bírok már semmire figyelni és meg akarok halni. Eddig se volt semmi jó. Gyötör a bűntudat a sikertelenség a kudarcok sorozata a tehetetlenség a kiégés a fájdalom és még sorolhatnám. Ki akarom magam sírni,de nem megy . Mi lesz velem? Úgy érzem belülről rohadok szét...2013. márc. 17. 14:51
1/4 anonim válasza:
Ki fogod heverni a lényeg most hogy sírd ki magad aztán állj a talpadra.. Ne legyél letörve élvezd az élet apróbb örömeit. Ne feledd: EGYSZER ÉLSZ!
2/4 anonim válasza:
kezdj el olyan dolgot csinálni, amit eddig nem tettél
sírd ki Magadat,keressél olyat amit szeretsz csinálni, általában a sport segít N
3/4 anonim válasza:
Régi sláger már ez..mindenki meg akar halni meg öngyilkos akar lenni, meg jajj itt a világ vége, nem nincs itt a világ vége és nem fogsz ebbe belehalni, majd az idővel meg fogsz erősödni meg a plusz évek alatt. Még nem volt túl sok gondod ezek szerint az életben.
Túl fogod élni scak nem ezen kell agyalni egész nap h "jajj de rossz nekem"
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon sok rossz dolog ért mostanában. Egyébként is ilyen gyengelelkű vagyok. Testileg nem, nem vagyok beteges meg akár lefutok 10km-ert bírom az ilyesmi dolgokat ezerszer jobban,mint mások viszont annál gyengébb vagyok ugye ilyen érzelmi téren. Csak félek,hogy megzakkanok. A család is szétment és veszekedések voltak folyton.
2013. márc. 17. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!