Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor szeret vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor szeret vagy nem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom, akivel haverok vagyunk és semmi több..mindketten vonzódunk egymáshoz testileg, en nekem tetszik ő, én neki nem. Már megbeszéltük hogy lefekszünk egymással.De egy nap mondta hogy ő úgy érzi mintha lenne köztünk valami és én is ezt érzem. Tudja hogy én nagyon szeretem őt, de neki más tetszik. Megszokott mindig védeni...egyszer amikor csak véletlenül ért hozzám a fiú, akk utána ment és megverte. Mondta neki hogy engem ne bántson. Most akk tetszek neki vagy nem??

2013. márc. 17. 07:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg hogy mi van köztetek? Aztán majd meglátod mit mond, szerintem ez a legtisztább.
2013. márc. 17. 07:51
 2/5 A kérdező kommentje:
jójó, köszi ;)
2013. márc. 17. 07:55
 3/5 Baccardi01 ***** válasza:
Az első hozzászólóval értek egyet. Le kell ülni és nyugodtan megbeszélni, hogy most akkor mi is van?
2013. márc. 17. 08:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Hogy a kérdésedre válaszolják szeret.

De azt tudnod kell, hogy most barátként tart rád igényt, vagy komolyabbak az elszántságai ezt le kell ülni és megbeszélni (próbáljátok meg kettesben, mert sok fiú a haverjai előtt játssza a keményt.:D)

17f

2013. márc. 17. 08:11
 5/5 A kérdező kommentje:
igen, ezt már tapasztaltam
2013. márc. 17. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!