Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem ezt? Tegnap barátnőm átölelt és elsírta magát, hogy annyira szeret.
Figyelt kérdés
Valami olyat tehetett ami bántja vagy mi volt ez ?2013. márc. 13. 20:34
1/14 fospuska válasza:
nem,a nőknek vannak néha ilyen érzelmi kitöréseik. örülj neki és becsüld meg a csajt.
3/14 anonim válasza:
Nem biztos hogy félrek*rt de nem lehetetlen
Arról is lehet szó hogy már sokszor megszívta a pasikkal és végre talált egy normálisat,ez ilyen örömsírás
4/14 anonim válasza:
Én is voltam így. Ez normális, és hidd el, komolyan gondolja!
5/14 anonim válasza:
bármelyik lehet az előzőek közül, de a legnagyobb esélyes, hogy megcsalt (vagy tervezi)
6/14 anonim válasza:
szerintem nem csalt meg, csak érzékeny a drága
9/14 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy érzékeny típus de ezzel meglepett.Hát ha megcsalt egyszer úgy is kiderül, aztán akkor sírhat.
Köszönöm a válaszokat.
2013. márc. 13. 21:00
10/14 anonim válasza:
Hát ha amúgy is érzékeny típus, akkor nem hiszem, hogy aggódnod kellene. Nekünk nőknek vannak ilyen érzelmi kitöréseink csak úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!