Mit jelent ha azt álmodom, hogy átölelt?
Van az osztályomban egy fiú,jól néz ki de egy nagy tajp*raszt de mostanában kedves velem,múltkor épp mentem ki az ajtón amikor ő jött be,majdnem összeütköztünk megfogta a két kezem és azt mondta kedvesen,hogy bocsánat.. Rá egy két napra azt álmodtam,hogy a volt barátomat lestem,milyen csajjal beszélget és nem mentem be tesi órára. Elment a csaj és elsétáltam arra amerre a volt barátom van és valamit leejtettem és beszólt,hogy úristen aztán kiosztottam és épp akkor szólt ez az osztálytársam,hogy menjek mert bezárják az öltözöt és nekem bent volt a táskám.. Majd elmentem a táskámért,utána meg a fiúval elmentünk sétálni,leültünk rám mosolygott és átölelt,valamit akart mondani,de akkor ébredtem fel...
Nem tudom miért álmodtam a volt barátommal mert eszembe se jut már de néha úgy érzem,hogy ő még gondol rám sokat.. Azt meg főképp nem tudom miért álmodtam ezzel az osztálytársammal,igaz,hogy gondoltam arra ha nem lenne ekkora bunkó és bejönnék neki szívesen összejönnék vele...
Az álmaink a múltunkat és a vágyainkat ötvözi, megspékelve nem kevés fantáziával. Nézz magadba. Biztos akarod, vagy nem? Túl vagy rajta? Szereted?
Lehet, hogy valaki itt hazudik, de az is lehet, hogy a válasz az orrod előtt van :)
18:33! Hogy érted ezt h "Lehet, hogy valaki itt hazudik, de az is lehet, hogy a válasz az orrod előtt van :)
"??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!