Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki győzzön meg arról h igenis tarthat örökké egy gimiben kezdődő szerelem! Vagy csak a filmekben létezik?
Ha nem tart örökké, az azt jelenti, hogy elm últ, és akkor már nem fog érdekelni:-)
Szóval ne aggódj ezen.
Addig fog tartani amíg tartania kell!
Figyi, ha ezen agyalsz, hogy még élni akarsz, akkor szerintem eddig tartott...
Bocs, nem bántásból mondom.
Hány éves vagy, megkérdezhetem? Mióta vagytok együtt?
Szerintem akkor most nyugodj meg, és mondd azt magadnak, mivel szeretem, 1 évig nem foglalkozom ezzel, csak élvezem a jelent, és egy év múlva újra elgondolkodom rajta.
Ezt most komolyan mondom.
A szabályok néha átsegítik az embert az ilyen hezitálós szitukon.
Most ne szenvedj ezen, mert elrontod a mát.
Viszont ahhoz, hogy megnyugodj, kell egy megoldás amit az agyad is elfogad.
A megoldás pedig az, hogy 2014 március 16-ig nem foglalkozol ezzel.
Na? Mit szólsz?
Nem tudom, hogy fiú vagy-e, vagy lány, de akármelyik is vagy, én azt javaslom, hogy ezt az érzést, hogy "élned kell", kompenzáld azzal, hogy több ellentétes neművel is beszélgetsz ill. ilyen társaságban vagy, keresed őket.
Ez még nem flört lenne, egyszerűen csak ismerkedés.
Nekem ez elég volt ahhoz, hogy eltűnjön az az érzésem, hogy még élnem kell. (A kapcsolatnak vége lett ugyan, de ez most mindegy.)
Ha erősödik az érzés, hogy "élned kell", akkor viszont tényleg belefásultál ebbe a kapcsolatba.
Barátom szülei a minta példa arra, hogy igenis létezhet. Ritka, de remélem én is így élhetem le az életem :)
Bízz, kűzdj ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!