Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek létezik örökké...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik örökké tartó szerelem?

Figyelt kérdés
Most márciusban lett 6 éve, hogy szakítottam egy barátnőmmel. Igazából mind közül őt szerettem a legjobban, a mai napig tudtam elfelejteni. Voltak azóta kapcsolataim, de senkit nem tudtam úgy szeretni mint őt. Sokszor gondolok rá, van hogy vele álmodom. Hiányzik a társasága, senkivel nem éreztem még magam olyan jól mint vele.
2013. márc. 4. 01:37
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
* a mai napig nem tudtam elfelejteni.
2013. márc. 4. 01:39
 2/11 anonim ***** válasza:
örökké élsz? ez esetben létezhet.
2013. márc. 4. 01:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Miért szakítottatok akkor?
2013. márc. 4. 01:43
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem is van olyan férfi az életemben, akit mai napig nem felejtettem el. Nagyon fontos része az életemnek. Nagyon sokat változtam, amíg vele voltam, szerintem előnyömre. Két évig voltunk együtt, imádtuk egymást. Egészen addig borzalmasan hiányzott, mint társ, amíg rám nem lelt Valaki, aki mellett még különlegesebbnek éreztem magam, mint mellette.

A szívem egy darabja az övé és szerintem az is marad. Így van szerintem rendjén, addig nem hiszem hogy tudunk igazán lépni, amíg legalább azt a lécet meg nem ugorjuk a következő párunkkal is, mint az előzővel.

2013. márc. 4. 01:48
 5/11 anonim ***** válasza:
van ám!!az első szerelmet soha nem fogod elfelejteni.10 év múlva ha szembe jön veled még akkor is erős szívdobogást fogsz érezni.(tapasztalat)
2013. márc. 4. 01:51
 6/11 A kérdező kommentje:
#3: Én is nagyon sokat változtam, segített nekem nagyon sok mindenben, és jobb ember lettem általa. Az igazság az, hogy pár hónapja találkoztam egy olyan lánnyal akit tudnék úgy szeretni mint őt, de neki meg több éves kapcsolata van :(.
2013. márc. 4. 01:51
 7/11 A kérdező kommentje:
#5: Valóban nem :), de akiről szó van nem az első szerelemem volt, és sokkal jobban szeretem bármelyik volt barátnőmnél. Gondolkoztam sokszor hogy felkeresem őt, de kicsit félek, hogy mi történne.
2013. márc. 4. 01:54
 8/11 anonim ***** válasza:

Jól gondold végig a találkozás lehetőségét, mi van, ha azóta annyit változtatok, hogy csalódás lesz az egész? Vagy felhasználnád felejtésre?

Eszembe jutott amúgy nekem is, hogy egyszer ráírok skypeon (majdnem két éve szakítottunk, de még mindig fent vagyunk egymásnak). Félek viszont, hogy mi lenne. Csúfítana e az emlékeken, ha nem optimálisan alakul az a beszélgetés. Vagy egyáltalán baj e az, ha változtat az emlékeken ez a beszélgetés, vagy csak könnyebb lenne lezárni? Bár a lezárással már nincs gond, az sikerült, keresek kutatok tovább, már nem lennék a párja (valószínűleg... ugyebár soha ne mondd, hogy soha). Őt tartom az első igaz szerelmemnek, még, ha előtte volt is már kapcsolatom. Szerettem azt akivel előtte voltam, de ő az én szívem egyik csücske.

2013. márc. 4. 02:05
 9/11 A kérdező kommentje:
#8: Azért írtam, hogy félek mi történne :). Tudom hogy az a megoldás, hogy keresgélek tovább, és mint írtam feljebb, találtam is egy lányt akivel el tudnám képzelni, és igazán szeretni, de van valakije több éve, én meg nem szeretnék belerondítani a kapcsolatukba. Egy kezemen megtudnám számolni, hogy életemben hány olyan lány volt akit tiszta szívből szerettem.
2013. márc. 4. 02:10
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez így is van jól, jóbarátból is elégnek kell lenni annyi, amennyit egy kezeden meg tudsz számolni. Illetve, igaz barátból. Igaz szerelemből sem kell több.

Egy cipőben járunk... Igazán kedvemre való embert ismertem meg. Természetesen élettársa van. Ez a sors nem tudom vicces akart e lenni, de ez a része nem jött be... :) Ez van.

2013. márc. 4. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!