Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik olyan hogy ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy ha valaki tényleg megismerte a nagy Ő-t, a többi kapcsolat az csak foszlány, vagy töredéke az előzönek?

Figyelt kérdés
Én mai napig igy érzem,pedig eltelt vagy 7 hónap..nem megcsalás miatt lett vége,hanem mert az élet ugy hozta..ugyanakkor egy ideje,uyg 1b hónapja ő szokott érdeklödni irántam (napi pár sort beszélgetünk),állitolag van kapcsolata,de sosem láto msehol hogy ugy szeretnék egymást,és nem is ugymutatja ki,mint nekem..(elég ha különbözö oldalakat nézek,amin fenn van.) ugyanakkor probáltam szerelembe esni,de senkivel nicns ugy,mint vele...vele tényleg mindenbe hasonlitottam!! izlés,zene,gondolatok,minden..és ugy érzem,hogy igen lehetek még szerelmes,de ezt az igazi,lelki,mélyről törö érzést,sohase mfogom már megtapasztalni...:/ 20F

2013. febr. 17. 14:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálam lassan két és fél éve tart ez az állapot, de bízom benne, hogy majd elmúlik, csak még nem találkoztam azzal, aki miatt elfelejtem Őt. Szóval ne add fel, úton van az, akivel nem fogtok szakítani, ha az élet úgy hozza, akkor sem.

25/N

2013. febr. 17. 14:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam mint te, nagyon-nagyon hosszú ideig (bőven több mint 7 hónapig). Aztán találkoztam a mostani párommal és most mindenféle túlzás nélkül azt érzem, hogy igen, őrá vártam, minden szenvedésem minden tévedésem, ballépésem azért történt, hogy vele találkozhassak. Pedig én is meg voltam győződve afelől, hogy olyan mély érzéseim nem lesznek senki iránt mint az exem iránt. De a mostani más. Exemnél mindig aggódtam, mi lesz, ha véget ér, betegsen féltem ettől. Most úgy érzem magam mint aki hazaérkezett.
2013. febr. 17. 15:30
 3/8 A kérdező kommentje:

mindenkit felpontozok választól függően :)

Első válaszoló: Köszi aranyos vagy,csak valamiért kétlem...bár több mint valószinű,hogy ami az életben történik,okkal történik.Hiszek a sorsban,a sorsszerűségben,nagyon sok minden történt,megmagyarázhatatlan dolog,amit vele tapasztaltam..majd kiderül :)

2: Nagyon érdekesnek tünik,érdekelne is a történeted..Én is msot igy érzem,annyi mindent tapasztaltunk,annyira megváltoztatott jó irányba,olyan sok jó történt velem,hogy kétlem más tudna ennyit adni..persze tud szerelmet,de ezegy nagyon mély,lelki szerelem volt.amiután tapasztalva,szerintem kisebb a szívem,fogok tudni szeretni,csak nem úgy.ez bánt engem elgjobban.. egy kérdés,ha nem bánod: ha első kapcsolatodnál betegesen féltél hoigy elveszted,mostaninál hogyhogy nem? nem lehet hogy az elsőt jobban szeretted és azért nem félsz most annyira? talán méyleb bvolt,bár nem ismerlek,nem tudom..csak egy ötlet :)

azért szörnyű tapasztalni azt hogy minden szerelem javarészt végetér...lehtek én bármilyen,ha egy nálam jobb ember jönne képbe,vagy egyszerüen a sors beleröhög az életembe..

2013. febr. 18. 19:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok.

Én már nem vagyok tini, 23 voltam, mikor találkoztam azzal, akire azt hittem, nincs mélyebb, lelkibb, különlegesebb..stb. Addig is voltam szerelmeim, szóval nem ő volt az első szerelmem, de addig kétségkívül ő volt a legnagyobb. Amikor szakított velem, évekig hánykolódtam, próbáltam hajszolni az érzést, hogy ugyanazt érezhessem, de amíg erőlködtem, nem is jött. Aztán egyszer csak belépett az életembe a vőlegényem, akkor 28 voltam. Ő egyébként nem is magyar, de amikor megláttam, megállt a levegő, fogalmam sem volt róla, hogy ki ő, de éreztem, hogy őt akarom. Következő hónapban már úton voltam felé a repülőn:))) Exemnél azért rettegtem betegesen, hogy vége lesz a kapcsolatunknak, mert a szívem mélyén sejtettem, hogy ő nem ugyanazt érzi mint én és nem ugyanazt várja a kapcsolatunktól. A mostani páromnál azért vagyok nyugodt, mert tudom, hogy neki is ugyanazt jelenti a jövő mint nekem: összekötni az életünket. Szóval 20 évesen bőven ráérsz azon parázni, hogy nem találsz az exedhez foghatót. Találni fogsz, lehet többet is. (és nála is jobbakat)

2013. febr. 18. 21:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Én állítottam, hogy nincs ilyen, ez hülyeség, erre most pont ilyen helyzetben vagyok. Elhagyott a nagy Ő és azóta üres vagyok. Volt kettő kapcsolatom azóta, de a közelébe sem ért. Odatettem magam a kapcsolatokban ahogy azt kell. virág, vacsi, wellness, kirándulás... és tényleg minden egyéb olyan dolog ahol kettesben jól érezzük magunkat, de semmi. Üres vagyok érzelmileg. szerettem őket, de nem ment, egyszerűen képtelen voltam rá. A nagy Ő után sóvárgok még mindig, és van egy olyan érzésem, hogy úgy igazán soha nem is fogok szeretni mást. 31/F
2013. márc. 4. 13:43
 6/8 anonim ***** válasza:
próbálj meg ne ezen stresszelni.. és elengedni őt.. csak a szépre emlékezz, de ne bánd, hogy vége, inkább örülj, hogy megtörtént... okkal lett vége... ne vágy vissza a múltba.. nyisd ki a szíved az új emberek felé, a világ felé.
2013. márc. 4. 13:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Ugyanez a helyzet, teljesen. Egy holt ponton kell túl jutni, tudatosítani, hogy már a múlt és minden addig tart amíg jó. Ismerkedj és alakul. Kívül keresed te is a szerelmet, amikor egyszerűen csak jól kellene érezned magad. Szívesen beszélgetek veled! :)

21/N

2013. márc. 11. 23:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is így voltam. A 2-es válaszoló szerintem csak azt hitte, hogy az volt az igazi, de nem az volt, ezért találhatta meg az igazit! Ő akkor érezné, ha a mostani párja hagyná ott!

Szerintem is, aki egyszer azt érezte, hogy az igazit elvesztette, az többet már nem találja meg. Én is így vagyok 30/F. Persze, túltettem magam, nem gondolok minden nap erre, de tudom, hogy ha oda is jutok, nem ugyanaz lesz, csak már nem foglalkozom vele. Ettől az érzés soha nem fog változni... vannak ilyen emberek, sokan, akik életükben egy valakit tudnak igazán megszeretni... (Vannak ilyen állatfajok is, ez nem vicc...)

2013. márc. 12. 03:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!