Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem tudom mit érzek?
Szóval leírom az elejéről hogy tisztább legyen a kép.
Egy suliba/osztályba járok egy velem egykorú lánnyal..
Amikor először megláttam teljesen furán kezdtem érezni magam és tudtam hogy ő nekem kell.. Majd próbáltam lassan de biztosan a közelébe kerülni, és sikerült is. Majd elkezdtem vele beszélgetni amibe szoba került az is hogy van (volt) pasija. Rosszul esett, de próbáltam nem mutatni felé. Aztán volt, hogy nagyon közel kerültem hozzá már úgy volt hogy csókolózzunk de valami hang azt súgta, hogy ne tegyem meg mert van barátja. Január vége felé annyira összevesztünk, hogy 3 hétig nem beszéltünk. Megkerestem és mondtam hogy ne haragudjon rám, akkor mondta hogy már alig bírta nélkülem (Azt mondta hogy nap mint nap sírt)
Majd kibékültünk.. De nagyon megváltozott nem is keress már engem (igaz nekem is kéne, de szerintem én is megérdemelném hogy keressen engem.)
Sokat ölelgetjük egymást így baráti szinten maradtunk de nekem már lassan ebből nem kell.. Örülök hogy velem van, de valahogy most azt érzem hogy már ez sem kéne tőle..
Szeretem meg minden de van amikor már így nem is érdekel mert tökre olyan mint ha lesz*rna engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!