Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magam sem tudom mit érzek iránta?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki már 4 hónapja elmondta többet szeretne mint barátság. Nagyon kedves aranyos humoros. nagyon jó gyerek.. becsületes.. mindig megnevetett. nagyon jól érzem magam.. és hiányzik ha nincs velem. egy hete összejöttünk. hiányzik és egész nap ő jár a fejembe. ha vele vagyok teljesen kikapcsolok .. és csak ő van :) mégis valamiért félek hogy nem tudom megszeretni ahogy ő azt megérdemelné. rég nem volt már kapcsolatom évek óta és nem tudom eldönteni hogy csak szeretet hiányom van és azért érzem magam vele ilyen jól vagy pont ellenkezőleg.. hogy félek az újabb csalódástól.. volt már valaki hasonló helyzetben ? mikor valaki nagyon kellett.. de ha arra gondolt szereti e.. érez e iránta valamit akkor úgy érezte nem.. mikor megkérdezik hiányzik e.. és nehéz kimondni hogy igen.. mikor belül érzed hogy ige is nagyon hiányzik pedig :/ ijesztő .. nem akarom megbántani.. és félek hogy nem tudom egyáltalán megszeretni .. de mégsem akarom elveszíteni .2013. márc. 9. 22:15
1/6 anonim válasza:
amit itt leírtál, abból igenis az jön le, h szereted. Nem spilázod túl egy kicsit? :)
2/6 A kérdező kommentje:
Második válaszoló.. lehet.. 5 éve nem volt kapcsolatom és ami előtte volt az is nagy koppanás.. senkitől nem kaptam még évek alatt sem annyi szeretetet mint tőle ez alatt a pár nap alatt :) édesanyám szerint emiatt lehetek összezavarodva.. a többi válaszra inkább nem reagálnék :) szánalmas.
2013. márc. 9. 22:36
3/6 anonim válasza:
Te egyszerűen félsz átadni magadat a szerelemnek. Ne abból indulj ki, hogy mással mi történt, mert akkor soha nem kezdene senki új kapcsolatba, akit egyszer átvertek. Örülj inkább annak a tudatnak, hogy lehet; épp a nagy Őt találtad meg.:))
4/6 anonim válasza:
Helyt adok az előttem válaszolónak.
Szerintem is, ráadásul túlbonyolítod a dolgokat. Add egyszerűen magad a szerelemnek és ne engedd, hogy bármi más befolyásoljon.
Én a férjemmel voltam így. Részemről nem szerelemházasság volt. És állandóan "ettem" magam a gondolataimmal ezzel kapcsolatban. Aztán sokat beszélgettem egy idegen férfival, aki rávilágított arra, hogy én igenis nagyon szeretem a férjemet, de nem úgy, ahogy az előtte lévőt szerettem. Nem rózsaszínű ködön át, hanem komoly, érett, de annál mélyebb szeretettel. Fogadjam el, hogy Őt így tudom csak szeretni, nem másképp. Ennyi a megoldás kulcsa.
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. utolsó.. jó hallani hogy más is volt már ilyen helyzetben.. nem akarom őt elveszíteni mert minden megvan benne ami csak kell.. egyszerűen számomra ő a tökéletes..
2013. márc. 17. 18:13
6/6 anonim válasza:
Akkor örülj, és élvezd a szerelem minden szépségét! Ennél jobbat még úgysem talált ki senki a világon.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!