Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom mit érzek. Segítség!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit érzek. Segítség!? (Lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány aki szerelmes belém, és nem tudom mit érzek néha mintha éreznék iránta valamit de valamikor ez teljesen elmúlik. Mit tegyek?
2013. márc. 13. 22:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nyald meg a fülét
2013. márc. 13. 22:36
 2/6 anonim ***** válasza:
ha te sem tudod, akkor mi honnan tudnánk, koma?
2013. márc. 13. 22:37
 3/6 anonim ***** válasza:
:)
2013. márc. 13. 22:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Neked kell magadban tisztázni,hogy mit érzel!Hogy amikor vele vagy mit érzel,ha nincs veled hiányzik e?Vagy csak szimplán be ijedtél e..
2013. márc. 13. 22:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Hívd el randira és akkor megtudod hogy milyen ember.Az alapján meg eldöntöd hogy mit érzel iránta.
2013. márc. 13. 22:39
 6/6 anonim ***** válasza:
''mintha éreznék iránta valamit de valamikor ez teljesen elmúlik'' mikor elmúlik, éppen nincs baszhatnékod.
2013. márc. 13. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!